Ki miert szereti, vagy nem szereti Istent?
Figyelt kérdés
En pl azert,mert egyensulyt tud teremteni minden helyzetben,es az emberekkel ellentetben igazsagos.
Es ti miert??
2011. ápr. 23. 21:07
1/15 anonim válasza:
Nincsen Isten csak a fejecskédben előbb utóbb te is rájössz...
4/15 anonim válasza:
Én azokat utálom akik kitalálták a vallást, akárkik is legyenek azok...
5/15 A kérdező kommentje:
hogyan segit ? Tudsz konkret valaszt adni?
2011. ápr. 23. 21:19
6/15 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, de szerintem csak azért találták ki hogy etessék a hülyéket...
7/15 anonim válasza:
Meg nyulják le a rengeteg pénzt.
8/15 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek a maga döntése, hogy hisz-e Istenben vagy sem. Azzal viszont egyetértek, hogy a vallás egy nagy hülyeség... Nem vagyok megkeresztelve, nem tartozom semmilyen hülyeséghez, mégis hiszek Istenben. Úgy gondolom a saját elveink és módunk szerint könnyebb benne hinni, mintha különféle hülye szabályokat követve tenném azt.
9/15 anonim válasza:
Nem hiszek Istenben, de a Bibliában leírt személyisége egyértelműen infantilis, kisebbségi-komplexusban szenvedő, makacs, irigy, egy felfuvalkodott hólyag, egyszóval minden csak nem "végtelenül bölcs, igazságos és tökéletes"
10/15 anonim válasza:
Én nagyon szeretem Őt!Mindig segít nekem,velem van,nem hagy egyedül,bármilyen problémám van hozzá fordulhatok. És imáimat meghallgatja és segít ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!