A Pokolban nagyjából ugyanannyian vannak/lesznek mint a Mennyben, vagy oda csak nagyon kevesen kerülnek, és a többség a Mennybe kerül?
Igen, azokért a családtagjaimért, akik meghaltak és nem hittek Istenben. Ennek ellenére nagyon szerettem őket.Illetve volt még valaki, akit nagyon szerettem, talán túlságosan is szerettük egymást, és nem láthatom soha többé. Emberi ésszel ezt nem lehet felfogni, hogy ez milyen fájdalom. Ők is most vannak valahol, és nem láthatjuk egymást soha többé...
Tudom, hogy meg kell gyűlölni az embernek a családját és mindenkit Istenért, sajnos ez nekem nem ment, főleg egy bizonyos ember esetében, aki olyan volt nekem mint a tulajdon testvérem, jobban szerettem mint magamat. Ezt úgy hívják, hogy szellemi sötétség, amiben én vagyok.
Miért kellene meggyűlölnöd a családodat? Istent szereted a legjobban, de nem gyűlölöd a többi embert. Isten akaratát tesszük, de kevesebb embert hív el a családja mellől, mint amennyit a hétköznapi életében használ.
Az emberek haláluk elött 1 másodperccel is megtérhetnek, nem tudhatod, hogy hogy volt ez a hozzátartozóiddal.
Ezt a szellemi sötétség dolgot meg sajnos nem értem. Ha Jézus benned van, nem lehetsz sötétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!