Szerintetek melyik a legerősebb Isten?
Kedves Egyszerű, de gondolkodó szerkezet!
Igen, jól látod, hogy senki nem hatalmazott fel arra, hogy embereknek leírjam itt a véleményemet, mégis megteszem, és erre nem emberi felhatalmazás, hanem belső meggyőződésem indít.
Még nem vagyok Baháí-hívő, ezért kivetni sem tudnának maguk közül, de ismerkedem a baháí hittel, és komoly esély van arra, hogy a 2012-es év során fel fogom venni ezt a hitet. Ha ezt a hitet felveszem, akkor az egy életen át ki fog tartani.
Én kizárólag azt mondtam, hogyha valakinek sok felesleges szabadideje van, akkor ismerkedjen számára ismeretlen dolgokkal, de az is egy megoldás lehet, ha mondjuk fog egy akrámilyen könyvet, és olvas, vagy beszélget a haverjával, vagy bármit csinál, de tényleg ne mások idejét pazarolja hülye kérdésekkel, mert azzal a világ nem jut előrébb, nem fog fejlődni sem a tudomány, sem az ipar, stb.
Én valóban úgy élem meg, hogy az idő szent, és nem szabad azt pazarolni, és nagyon idegesít, ha azt látom, hogy mások csakúgy pazarolják az idejüket, mint a cukrot, de azt sem kellene, mert másfél milliárd ember éhezik a Földön.
Most megyek, és tanuok a csütörtöki vizsgámra, ugyanis baromi mérges lenne rám a munkahelyi főnököm, ha nem sikerülne a vizsgám, mert akkor minek fizette a továbbképzésemet.
Ja, még egy ötletem eszembejutott: ha valakinek annyi felesleges szabadideje van, akkor hívja fel a lakóhelyéhez legközelebb eső Vöröskeresztet, és kérdezze meg, hogy nem kell-e ott valamit segíteni, biztosan találnak ott neki valamilyen feladatot.
Ugye, hogy mennyi mindennel el lehet tölteni a felesleges időt?
Remélem, ezen elgondolkodnak páran.
Üdv: Anna
Drága Anna!
Ezek szerint Te nem sorold magadat azok közé, akiknek felesleges szabadidejük van az ilyen "ostoba" kérdésekre válaszolni. Már csak azért merem megkérdezni, mert minden válaszadó közül TE vagy az egyetlen Igazember, akinek van idelye egyszerű de tömör válasz helyett kisregényeket írogatni.
És mivel ezt a nézetedet nincs az az Isten aki kiverné a fejedből, hát RÁD szavazok.
melyik a legerősebb Isten? - hát ANNAAAAA!
Kedves Anna!
A maga idejében rengeteg ember tapasztalta meg a régi vallások isteneinek jelenlétét, úgy ahogy pár ezer évvel később az "egyistent". Miért lenne az utóbbiak tapasztalata hitelesebb, mint az előzőké?
Szia Utolsó!
Sajnos hiába magyaráznék neked, valószínűleg úgysem értenéd meg, mivel lelkileg még nem vagy erre elég érett. ez nem azt jelenti, hogy buta vagy, hanem azt, hogy lelkileg nagyon sokat kell fejlődnöd.
Egyébként az Isten ugyanaz, mint több ezer évvel ezelőtt, csak az emberek másképpen tisztelik őt, mármint az új vallások követői.
Más: Jót röhögtem azon a válaszolón, aki azt írta, hogy én vagyok a legerősebb Isten.
Ha Isten lennék, nem egy számítógép előtt ülnék.
Üdv: Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!