Egy lány miért nem lehet ministráns?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 01:46
11/33 anonim válasza:
12:23
Neked szerintem irány Észak-Korea...
12/33 anonim válasza:
12:23.
Te komolyan azt hiszed, hogy a Jóisten azzalfoglalkozik, hogy kinek van a fején valami és kinek nincs?
Azt meg próbálja meg bárki is, hogy letisztátalanos engem, ha menstruálok, mert az megtudja milyen koszosnak lenni.
Nem értem, hogy értelmes észzel hogy an gondolhatják emberek, hogy a hit ilyen barom külsőségeken múlik.
13/33 anonim válasza:
"Egy lány miért nem lehet ministráns?"
Mert irva vagyon, azert! :)
14/33 anonim válasza:
14:20-nak: benne van Isten Törvényében, olvasd el: a tudatlanság is bűn, Vele vitakozz, Ő parancsolta és a Magyarországon elterjedt tévedéssel szemben az Újszövetségben is érvényes parancs.
Azonkívül igen Istent azt is érdekli, kinek van fedve a feje az imádság alatt vagy nem: 1 Kor 11,4-5
15/33 anonim válasza:
Ezek szerint az Istennek nem mindegy ,hogy milyen nemű dicsőíti. És a pedofil papokról ugyan milyen véleménye lehet? Bár hallottam, hogy......
16/33 anonim válasza:
És mit gondol Isten az ausztrál bennszülöttekről, a kínaiakról és a mongolokról? Lehet, hogy meg sem különbözteti őket és nem is foglalkozik velük, hanem egyszerűen berakja őket a "Pokolravalók" kategóriába?
17/33 anonim válasza:
idegösszeomlok az ilyen demagógoktól.
18/33 anonim válasza:
Szerintem az a demagóg, akik olyanokról papol, ami olyan írott vagy íratlan "szabálynak" értelmezve szajkóznak úgy, hogy azt az Isten sem akarná. Ez a demagógia.
19/33 anonim válasza:
nem rád gondoltam 63%-os amikor a demagógokról írtam.
20/33 anonim válasza:
arra gondoltam, aki kívülről idézi a Bibliát, de egy szót nem ért belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!