Milyen új vallásokat ismertek, ahol sokkal univerzálisabb és modernebb felfogás van Istenről?
04:12
"Higgy magadban és a saját erődben"
Jól hangzik, csak mi a fenét jelent? :)))
04:12
07:18
"Higgy magadban és a saját erődben"
Mondd ezt egy 70 évesnek :D
A globalizáció!
Az Isten a pénz!A templomok tesco üzletek és a bankok,ott imádkoznak előttük az emberek bebocsájtásért!A papok a banki tisztviselők!Az egyház(goldman sachs) központja New Yorkban található!
09:02
Mindennapi IMF-hitelünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg a különadóinkat, miképpen mi is megbocsátunk a bizalmatlan befektetőknek. És ne vígy minket a túlköltekezésbe, de szabadíts meg a korrupciótól, ámen.
Tehát ha jól értelmezem, olyan vallást keresel amit könnyedén be tudsz illeszteni az életedbe, amely nem követel tőled lemondást, engedelmességet, amit el tudsz fogadni anélkül, hogy változtatnod kellene az életeden, esetleg gondolkodásodon?
Érdekes szemlélet. Engem, amikor ráléptem az Istenkeresés rögös útjára, az igazság megismerése motivált leginkább, még akkor is ha nem tetszik amire bukkanok,ha ez számomra áldozatokkal fog járni. Én úgy indultam neki, hogy imádkoztam Istenhez, hogy lépjen be az életembe és vezessen engem azon az úton amit nekem szánt. Na persze ehhez az elhatározáshoz kellett az is, hogy olyan pontra ért az életem, ahonnan nem láttam kiutat. Életem legjobb döntése volt.
Az olyan vallásnak amit te keresel nem tudom, hogy van-e értelme, bár bízom az Úr bölcsességében, Ő talán ebből is ki tud hozni valami jót.
Még annyit tennék hozzá, hogy én nem szeretnék egy olyan világban élni, amiből hiányoznak az általad butának, elavultnak nevezett szabályrendszerek. (pl: ne lopj, ne ölj,semmilyen módon ne árts másoknak stb.)Ezekhez hasonló szabályrendszerekre a mai kor emberének, sőt a jövő emberének is szüksége van/lesz.
Hali! Miért akarod készen megkapni?
Nesze itt van, ebben higgy!? Fogd fel úgy a világot, magadat, ahogy az neked megfelel, én a rasztafariánus vallás modern felfogását hírdetem:
szeresd az embert, vesd meg a hatalmaskodást, és a fényűzést, légy egyszerű, alázatos, és kövesd a hagyományos katolikus értékrendet. Légy igaz. Béke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!