Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az egyház miért ítéli el...

Az egyház miért ítéli el azokat, akiknek az élet nem tette lehetővé hogy színészkedés nélkül heteroszexuális életmódot folytassanak?

Figyelt kérdés

semmi közöm nincs a melegekhez.. elég rosszul tölt el a gondolat hogy ha kiderülne hogy az egyik barátom valójában homokos

de ettől függetlenül hogy ha valaki úgy született ,az nem élhet boldogan(tudom hogy ez baromira undorító, higgyétek el nekem is, de most ne ezen legyen a hangsúly)

van egyfajta empátiám ,mivel viszonylag sok dolgot éltem meg ami belémnevelte hogy (volt egy ilyen idézet) "Tégy úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy véled is cselekedjenek"

erre mi a válasz? 17F

2011. márc. 28. 17:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A szervezet jelenlegi tökéletlensége genetikusan kezdődik, ez miatt az életünkkel is fizethetünk - ez az emberi tökéletlenség velejárója most sajnos. Ez a tökéletlenség viszont nem tesz elkerülhetetlenül senkit alkoholistává, vagy homoszexuálissá. Hajlamosító tényező lehet, de a későbbi hatások alakítják ki lényegében az egyén szellemiségét, mellyel ilyen-olyan módon él, vagy visszaél. És valójában a szellem az, mely a cselekedeteinket, vonzalmainkat vezérli.

Mellesleg a (rabló)gyilkosságot is gyakran halállal büntették, mégis sokan bevállalták és bevállalják!

2011. márc. 30. 21:59
 12/13 anonim ***** válasza:
ÚÚúúristen! Te olvasod a saját soraid? Elképesztő miket nem mersz egy lapra tenni. Ccö..
2011. márc. 30. 23:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyszerűen követem a logikádat! Az nem bizonyíték a homoszexualitás "elkerülhetetlensége" mellett, hogy voltak, akik az életük árán is bevállalták. Számtalan rossz dolgot is bevállalnak egyesek.
2011. márc. 31. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!