Szerintetek szégyen ha minden vasárnap eljárok misére? 14/F
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 21:16
21/30 anonim válasza:
21:40
A hittantáboros dolgot csak megerősíteni tudom. 15 év fölött mindenki ivott, cigizett, mindenki mindenkivel kavart, épp csak babát nem csináltak.
22/30 anonim válasza:
Nem szégyen.ha azért tartod fontosnak,mert lelki megnyugvást ad,meg valamiféle közösségi élményt,akkor nagyon hasznosnak tartom.De ha azért mész,mert az Úr,meg a hitoktató,meg a pap ezt várja el tőled,akkor elég nagy butaság.
23/30 anonim válasza:
Nem szégyen, és nem értem, miért kell lepontozni azokat, akik bíztatják a kérdezőt, hogy tartsa meg jó szokását.
24/30 anonim válasza:
nem és az se lenne szégyen, ha minden hétköznap eljárnál
25/30 anonim válasza:
21:40-nek. Van ilyen társaság is (és pap is), de azért nem lehet ez alapján megítélni minden vallásos embert. Minden területen vannak képmutató emberek, ez alól a hit sem kivétel.
Azért én is voltam "kalandos" hittantáborban, de nem hiszem, hogy ettől rosszabb ember lennék. :)
26/30 anonim válasza:
előző vagyok. Én is jártam mindig templomba, és hittanra is, és soha semmilyen társaságban nem kerültem olyan helyzetbe, hogy ciki lett volna.
27/30 anonim válasza:
Fordíthatnád okosabb dolgokra is az idődet. Pl hogy van-e értelme imádkozni valakihez aki csak a fejedben létezik.
28/30 anonim válasza:
Biztos azért írtad, mert valaki gúnyolt vagy megszólt miatta. Sajnos ilyen világban élünk.
29/30 anonim válasza:
Én is minden vasárnap eljárok misére kicsi korom óta. Sőt amikor van idom hétköznap akkor is megyek. Jól érzem magam ott. Szüleim nem templombajárósak, szóval nem kényszer sőt kicsit ellenállás is. De nekem ez fontos. Na neked is fontos, akkor ne érezd szégyennek. Én csak bátorítani tudlak
30/30 anonim válasza:
Én majd' minden nap járok :) Ez egyáltalán nem szégyen, hanem a legjobb dolog a világon, hogy ott ülhetünk a templomban, és imádkozhatunk :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!