Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek szégyen ha minden...

Szerintetek szégyen ha minden vasárnap eljárok misére? 14/F

Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 21:16
1 2 3
 11/30 De Puta Madre ***** válasza:
75%
Nem szégyen, és ahogy az első is írta, a hit fontos az ember életében. Én nem járok templomba, nem hiszek a papokban, és a templomban. Istenben hiszek, akár hol is vagyok tudom, hogy velem van, nem kell ahhoz templomba mennem. Ha te így érzed, hogy neked szükséges, akkor senki nem ítélkezhet feletted.
2011. márc. 10. 21:31
 12/30 anonim ***** válasza:
56%

Szégyen?? ha nekem ilyen barátom lenne ..:')

14L

2011. márc. 10. 21:31
 13/30 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem mindenképpen jó, főleg ha meggyőződésből mész, nem azért, mert a szüleid ezt elvárják tőled.

Legalább van valami értelme az életednek. A hivő emberek imádkoznak, gyónnak. Van kihez fordulniuk, ha problémájuk van. Tartozol 1 közösséghez, amit sok veled egykorú nem tud magáról elmondani. Kisebb az esélye, hogy rossz társaságba keveredsz, stb.

Szóval kitartást, és járj továbbra is minden vasárnap misére!

2011. márc. 10. 21:33
 14/30 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem szégyen, sőt...

Én is megyek minden vasárnap istentiszteletre, nekem is sokat jelent.Meg nem fosztanám magam ettől az élménytől! Mindez azt jelenti, hogy normális értékrended, világképed van; fontos számodra a Jóistennel való kapcsolat.Ez óriási érték! Tarts ki ebben!!!

2011. márc. 10. 21:37
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyen, a párom is jár minden vasárnap istentiszteletre, sajnos én csak két hetente szoktam menni, mert versenyzek egy ideje, és ugye az hétvégékre esik, vasárnap meg délig alszok... :( De amúgy én is vallásos vagyok.
2011. márc. 10. 21:37
 16/30 anonim válasza:
100%

egyáltalán nem gáz!

Én minisztrálok is ... sok jó barátot is szereztem az évek során :)

14/f

2011. márc. 10. 21:38
 17/30 böiler ***** válasza:

Azért ne legyünk álszentek azzal kapcsolatban, hogy kisebb eséllyel kerül rossz társaságba stb...

Volt szerencsém részt venni egy hittantáborban. Komolyan mondom undorítóbb dolgok mentek, mint bármelyik osztálykirándulásunkon.

Ennyi erővel lehetne azt is mondani, hogy a pap bácsival ne maradjon huzamosabb ideig kettesben a gyóntatófülkében.

Félre ne értsetek, nem azzal van bajom, mert ti hívők vagytok. Csak ezek a dumák. Na mindegy.

Azért, hogy ne csak off legyen. Ha csak anyádék rángatnak el, akkor ne menj. Csak akkor, ha valóban úgy gondolod, hogy menned kell. És ne attól tedd függővé, hogy más mit gondol. Ez a lényeg.

2011. márc. 10. 21:40
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is minden vasárnap járok templomba, szerintem egyáltalán nem szégyen.

15/L

2011. márc. 10. 21:42
 19/30 PintyiPintyöke válasza:
77%
Egyáltalán nem! Ha te ettől érzed jól magad, tedd bátran. Én nem vagyok sem templomba járós, sem vallásos, de szerintem jól teszed.
2011. márc. 10. 21:48
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne szégyen? Mégis ki előtt? Ha neked ez sokat jelent, akkor senkinek semmi köze hozzá....ugyanúgy ahogy semmi máshoz sem.
2011. márc. 10. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!