Katolikusok! Milyen bűnöket gyóntok meg a leggyakrabban?
Figyelt kérdés
Kort, nemet is légyszí írjon aki válaszol. Köszi :)
Azért kérdem,mert mostanában "lettem katolikus", és el szeretnék majd menni gyónni. És érdekel,hogy mik azok, amiket mások meg szoktak gyónni,ezáltal valószínűleg nekem is meg kell majd. Köszi :)
2011. febr. 27. 13:43
1/7 anonim válasza:
Vegyél egy Hozsanna imakönyvet,abban benne van a lelkitükör,illetve kérd a pap segítségét is nyugodtan,ő is kérdez,ha akarod. És jó lenne,ha majd a nem katolikusok nem szólnának bele a kérdésbe.
4/7 zolka50 válasza:
Csak gondold végig: "Sokszor és sokat vétettem szóval, tettel és mulasztással..." Kit bántottál meg, milyen rossz cselekedeted volt, és mikor nem tettél semmit, amikor cselekedned kellett volna. Ennyi az egész.
5/7 anonim válasza:
Én általában végiggondolom, hogy a 10 parancsolat közül melyiket szegtem meg, aztán, hogy a 7 főbűn közül melyiket követtem el, vétettem-e a szeretet ellen, stb...
6/7 Salx Narval válasza:
Ne már, úgy szerettem volna beleszólni.:D Léci,léci, léci,csak egy kicsit had.
7/7 anonim válasza:
Csak hallgass a lelkiismeretedre! Örülök hogy megtértél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!