Ha valakit beírtak az élet könyvébe, onnan ki is törölhetik? És milyen "könyvek" vannak még?
Jel 22:19 És ha valaki elvesz e prófétálás könyvének beszédeiből, az Isten annak részét eltörli az élet könyvéből
el 3:5 Aki győz, az fehér ruhákba öltözik; és nem törlöm ki annak nevét az élet könyvéből,
Zsolt 69:29 {KJV 69:28} Töröltessenek ki az élők könyvéből, és az igazak közé ne irattassanak.
Igen!
2.
Jel 20:12 És látám a halottakat, nagyokat és kicsinyeket, állani az Isten előtt; és könyvek nyittatának meg, majd egy más könyv nyittaték meg, amely az életnek [könyve]; és megítéltetének a halottak azokból, amik a könyvekbe voltak írva, az ő cselekedeteik szerint.
Olyan könyvek is léteznek,amikbe az emberek minden egyes cselekedete föl van jegyezve.Kivéve,amikből megtérnek!
Apcs 3:19 Bánjátok meg azért és térjetek meg, hogy eltöröltessenek a ti bűneitek,
Mindenki,aki megszületett,és létezik,benne van az "élet könyvében",hiszen az életre lett teremtve.Az Isten igazságos,senkit nem hagy elveszni,még azt sem,aki nem tartozik semmilyen egyházhoz,valláshoz.nincs örök szenvedés,nincs örök pokol,kárhozat,az élet könyvéből való kitörlés.ezt csak a ravasz egyházvezetők szeretnék elhitetni az emberekkel.
milyen könyvek vannak még? menj be egy könyvesboltba,és szabadon válogathatsz a sok könyv között.
Kedves 08:20
Ezeket meg tudod mutatni a bibliában is,vagy csak a te véleményed?
13:48
Nem csak az én véleményem.rajtam kívül sokan gondolják még így.a Biblia pedig nem az egyetlen könyv a világon és nem az egyetlen életfelfogást tartalmazza,tehát miért kellene,hogy amit írtam,az benne legyen?
21:42
Mivel akérdés bibliai témára kérdez rá,és mivel az élet könyvéről a biblia számol be,ezért nyilván a biblia alapján magyarázhatjuk ezeket a témákat hitelesen.
Számomra csak a biblia szent könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!