Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Azt meg kell gyónni, ha...

Azt meg kell gyónni, ha valaki a feleségével/férjével szeretkezik?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 17:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ma 16:13-asnak üzenném, hogy azért ilyeneket nem kéne írnod. Nem gondoltál még bele, mennyire megbántod az ilyen mondásokkal azokat, akik hívők?

És nem azért, mert én sem vagyok egy nagy templomjáró, de tiszteletben tartom mások véleményét, még ha nem is értek velük mindenben egyet. Soha nem mondanék ilyet.

Másrészt viszont szerintem is inkább olyanok válaszát várja a kérdező, akik vallásukat gyakorló katolikusok, és érdemleges választ tudnak adni a kérdésre. Bírom, mikor olyanok nyilatkoznak, akiknek közük sincs a valláshoz, és mindenféle hülyeséget beírnak, mint pl. hogy csak misszionárius pózban lehet szexelni és csak gyereknemzés céljából. Ezt mégis honnan veszitek? Tiszta ökörség, már bocs.

2011. márc. 1. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!