Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hanyan vagytok benne biztosak...

Hanyan vagytok benne biztosak hogy nem a pokolba kerültök es miert?

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 13:56
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Hát én tuti biztos vagyok benne, mivel nincs is pokol.
2011. febr. 14. 17:17
 12/32 anonim ***** válasza:
67%

jaj ez mekkora kamu... akkor elárulok pár dolgot.

Tanulok geofizikát az egyetemen és egy dologban teljesen biztos lehetsz, hogy a föld közepén nincs üreg.

Mikrofon... jaj ne csináld már ki enged le 9000 m mélyre mikrofont, amikor teljesen biztos benne, hogy semmi értelme. Teljesen bevett eljárás, hát persze...elárulom, hogy mindenféle szondákat szoktak leengedni az azt próbálják kitalálni, hogy milyen kőzet van ott, de nem mikrofont.

A tengeralattjárós is cuki, de mivel a pokol a föld alatt van (az óceán feneke alatt), ez a tengeralattjáróról nem látszik. Sikolyokat hallot... A sikolyok jellemzően áthallatszanak a 4-8 km vastag óceáni lemezen.

itt nem a pokol létezésével van a gond, hanem azzal a baromsággal, amit a Földről összehordtak itt. ha van pokol az bizony máshol van elrejtve...

2011. febr. 14. 18:21
 13/32 anonim ***** válasza:
55%

Egyetértek abban, hogy a pokol, meg a menny nem a Föld alatt, meg a felhők felett keresendő.

Nem tudom van-e pokol, de remélem, hogy van mennyország.

Nagyon remélem, hogy az utóbbiba kerülök, mert meg vagyok keresztelve, és igyekszem jól élni. De remélem azt is, hogy az is a mennybe kerülhet, aki jó ember, de esetleg nem hisz Istenben, vagy csalódott az egyházakban. Ellenkező esetben nagyon hiányozna a férjem, és boldogtalan lennék ott nélküle.

2011. febr. 14. 19:17
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd a Bibliát,tudd meg mi Isten akarata és aszerint élj.Imádkozz sokat és cselekedj a Biblia szerint.
2011. febr. 14. 19:54
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
és ami a legfontosabb fogadd be Jézus Krisztust a szívedbe :)
2011. febr. 14. 19:56
 16/32 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező,a kérdésed felvet egy olyan gondolatot,hogy a pokolba kerülés valamiféle külső tényezőktől függ.bizony mondom,minden ember saját maga teremti meg a saját poklát önmaga számára azzal,hogy elzárkózik a szeretet elől,bezárja magát a félelmeibe,gyűlöletet áraszt magából.ha ezen állapotok hosszan tartóak,akkor az illető valóban a pokolra kerülhet,ám ez az állapot sem tart örökké.és nem az ördög fogja ott várni,és az Isten sem ítélkezik senki felett.mi választunk.

Nos a linkről pedig:békés ember vagyok,de bevallom ilyenkor megfordul a fejemben a gondolat,hogy be kéne állítani a hideg zuhany egy jó fél órára az ilyen embereket,akik azt élvezik,hogy félelemkeltéssel gyakorolnak hatalmat mások felett....és nyugodtan le lehet pontozni,ugyanezt gondolom minden olyan egyházról,szektáról,amelyik a pokollal fenyegetőzik.

2011. febr. 14. 20:30
 17/32 anonim ***** válasza:

Jaaaaaaaaaaj! Egy ennyi fájdalmasan durva nyelvtani hibától és magyartalanságtól hemzsegő szövegnek azt sem hiszem el, ha olyan dolgokat ír le, amiről tudom, hogy igaz -.- Szóval ez a szöveg nem győzött meg semmiről.

Amúgy nem hiszek benne, mivel ateista vagyok, de ha mégis létezik, és nem nekem van igazam, akkor megszívtam :D

2011. febr. 14. 21:25
 18/32 anonim ***** válasza:
Egyszerűen azért mert bízom Istenben. Szeretem őt, hiszem, hogy Jézus Krisztus a messiás aki azért halt meg a kereszten , hogy én élhessek és mert Isten az én mennyei atyám aki feltétel nélkül szeret engem, olyannak amilyen vagyok, ezért megbocsájt nekem még ha néha megbotlok is.
2011. febr. 15. 01:46
 19/32 anonim ***** válasza:
Az ember sosem lehet teljesen biztos abban, hogy nem kerül pokolra, mert bármikor meghalhat, és a lélek nem mindig tiszta.
2011. febr. 15. 11:23
 20/32 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges ezen gondolkodni, és a félelem sem visz sehova. Mindenki azt kapja, amit megérdemel, az alapján, amit letett az asztalra.
2011. febr. 15. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!