Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ilyenkor hol van Isten?

Ilyenkor hol van Isten?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, kirúgtak szeptemberben a munkahelyemről, azóta sem találok munkát, pedig már a sz*rlapátolást is elvállalnám.

Szüleim akik teljes alkeszok miatt, lassan elviszik a fejünk fölül a házat, én eddig nem ártottam, senkinek és semminek, dolgoztam, és hittem, de most teljesen önhibámon kívül az utcára kerülhetek. Isten miért nem segít?

2011. febr. 9. 16:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

BenQs

Ne szólj hozzá olyasmihez, amihez nem értesz, és nem tudom ,h milyen állásod lehet, ha úgy írsz, mint egy elsős, aki már harmadszorra ismétli az első osztályt.

2011. febr. 9. 20:04
 12/23 anonim ***** válasza:

Én úgy tartom, hogy mindennek célja van, ami történik. Na most, három közhely következik:

1) A közhelyekkel az a gond, hogy igazak.

2) Ami nem öl meg, az megerősít.

3) Ha a padlón vagy, vegyél fel valamit.

A lényeg, hogy ennek meg kell történnie, ezt át és túl kell élned. Ha bízol Istenben, látni fogod, hogy egy kézzel elvesz, kettővel ad. Csak időbe telik, mire ezt észreveszed, mivel sokszor csak visszatekintve lehet látni az összefüggéseket.

2011. febr. 9. 20:54
 13/23 anonim ***** válasza:

Üdv néktek!

Most beszéltem Istennel mobilon! Üzeni,hogy a "Föld" nevű projekt már réges-rég befejeződött, mindenki oldja meg a maga problémáját. Mindössze használni kell az általatok agynak elnevezett csodálatos szervet! Egyébként meg kell említenem azt is,hogy már elég régóta mindenkinek végtelen sok élete van,mert már nincs több hely a Mennyországban. Sajnos amint újjászületettek,nem fogtok emlékezni semmire se,mert az információkat az agyában tárolja minden földi teremtmény. Az újjászületés teljesen véletlenszerű! Ahol van épp hely,oda jutsz!

További szép napot! Üdvözlet Hawaii-ról:

Szent Péter

ui: Szerintem ráférne a Földre egy nagytakarítás,ekkora erkölcsi fertőben nem lehet vakációzni! De mindegy,hamarosan ez is meg fog oldódni.

2011. febr. 9. 22:33
 14/23 anonim ***** válasza:
gúnyolódók jönnek majd a gúnyolódásukkal...figyelmen kívűl hagytok egy tényt, miszerint Isten egyszer már elpusztított egy gonosz világrendszert.
2011. febr. 10. 06:01
 15/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,első sorban sajnálom, ami veled történt. De a kérdést nem jól tetted föl.

Ugyanis ezt a kérdést a rákos kisfiú ugyanúgy felteszi, mint a holocaust idején a kivégzés előtt álló anya vagy a háborúban a katona, amikor ölnie kell, különben őt ölik meg. Nos, ezekhez képest azért van még remény. Javaslom hogy így tedd fel a kérdést: Mit tanulhatok ebből a helyzetből? Ha hálát tudsz adni a problámáidért, elfogadod őket és növekedni akarsz általuk, a problémáidat ugrókövekké alakíthatod, ahonnan új magaslatok felé törhetsz.

Üdvözlettel: Freya

2011. febr. 10. 14:08
 16/23 A kérdező kommentje:

Kedves Freya

ez igaz de sajnos azért mert ettől minden fentebb van még a nagyon lent is...

2011. febr. 10. 14:32
 17/23 anonim ***** válasza:

Bízz magadban!A fekete könyvecske helyett egy ideig olvass minél több álláshirdetést.Hamarosan lesz meló meglátod (még vidéken is).

Előre!

2011. febr. 10. 17:51
 18/23 anonim ***** válasza:
A kulcsszó: hit és bizalom. Keress állást, ha kell, költözz el, közösen bérlhetsz valakivel egy lakást valami nagyobb városban, ahol munkalehetőség is van.
2011. febr. 10. 22:19
 19/23 anonim ***** válasza:

155. és bizony próbára teszünk benneteket valamennyi félelemmel, éhséggel, a vagyonotok, életetek és gyümölcseitek fogyatkozásával,de monjd jó hírt a türelmeseknek. (Ezek a próbatételek azért vannak,hogy a Mindenható İsten kiválassza azokat,akik állhatatosak és szilárdak a vallásukban. Bármit is veszítenek el a próbatételekben az evilági életben, ha türelmesek maradnak sokszorosan megkapják a jutalmukat a Túlvilágon. Mohammed Próféta (s.a.w) azt mondta: egy hívőt soha nem ér fájdalom, nehézség, betegség vagy akárcsak aggodalom semmi másért,mint hogy bűneiért vezekelhessen.)

156. Akik ha szerentcsétlenség sújtja őket azt mondják,: "Bizony Allahé vagyunk, és Hozzá térünk vissza. (Vagyis Allah szolgái és tulajdonai vagyunk és Ő azt tesz velünk, amit akar és azzal tesz próbára minket amivel akar. A Túlvilágon Hozzá fogunk visszatérni,és tőle kapjuk meg a próbatételeket és a türelem jutalmát.)

157. "Ők azok, akiken áldás van Uruktól, és kegyelem, és Ők a vezetettek.

Koran Bakara(a Tehén) Szúra 155-157 (Magyarázattal)

AEO Fatma

2011. febr. 11. 22:52
 20/23 anonim ***** válasza:

Megoldás:

Itt kell hagynod ezt a mocsok magyar hont és kimenned külföldre. A szüleid meg törődjenek bele tetteikbe. Hidd el jobb lesz! A szakácsokat bárhova keresik.

2011. febr. 12. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!