Miért tértél át az iszlámra?
"tetszik benne a mély hit, a teljes odaadás, az elfogadás, hogy nem osztják Isten három részre,a Korán szép szúrái, a törvények... hm.. minden"
Ne haragudj de a mély hit, az odaadás és az elfogadás az nem egy adott vallásban van, hanem az ember szívében van vagy nincs.
Mert életképes, józan, tartható, elmélyülést és békét hoz.
(külsőleg nem tartom a vallást, nem teszek semmi látszólagosat érte, egyszerűen csak muszlim vagyok belül)
Mert ha muszlim vagyok, elfogadom az összes eddig élő Prófétát, akiket Isten küldött a Földre, tehát nem kevesebb, hanem több vagyok ezzel, mert elfogadom Mohammed prófétát, aki beteljesítette a próféták küldetését.
Ezenkívül nem tudom az Egyistent imádni semmilyen más vallás keretében ennyit és ilyen tiszta módon. Naponta legalább ötször (ha nem imádkozom önkéntes imát) leborulok, és az Egyistehez imádkozom, amit bármilyen tiszta helyen megtehetek.
Évente egyszer egy kisebb mennyiségű adományt,ún. zakátot adok rászoruló(k)nak, és böjtölöm ramadán hónapot,így évről évre mindig jobban megbecsülöm azt amim van, és jobban együttérzek azokkal, akiknek semmijük sincs.
Egyszer az életben elzarándokolok Mekkába (ez megvolt egyébként), ahol rajtam kívül még kb. 4 millió zarándok van, mindenki (férfiak) szegény és gazdag egy fehér lepelbe van öltözve,amely a Túlvilágra emlékeztet minket, és arra, hogy minden ember egyenlő, fajra, származásra, vagyonra való tekintet nélkül.
Hahaha. Ben Q :D
Te csinaltad, vagy csinälod azt az iszläm ellenes blogot, ha jol tudom. Ott erdekes modon tudsz magyarul irni. Itt nem megy??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!