Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért tértél át az iszlámra?

Miért tértél át az iszlámra?

Figyelt kérdés
?
2011. febr. 9. 16:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Hogy a Mennyországban ne egy unalmas buddhizmus-szerű meditáció várjon rám Istennel és az angyalokkal, hanem Huri nevű luxusprostik és finom ételek!
2011. febr. 9. 16:03
 2/15 A kérdező kommentje:
-.- lol
2011. febr. 9. 16:13
 3/15 anonim ***** válasza:
62%
Én nem tértem át az Iszlámra.
2011. febr. 9. 17:28
 4/15 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm, h ezt megosztottad ;)
2011. febr. 9. 17:36
 5/15 BenQs ***** válasza:
36%
Az islám vallás baromság ugyanugy mint a kerszténység. Vagy mint bármeik vallás a világon.
2011. febr. 9. 18:12
 6/15 A kérdező kommentje:
......meg a helyesírás is az, ugye ?! LOOOL
2011. febr. 9. 19:54
 7/15 anonim ***** válasza:
49%

Ez összetett.

Az egyetlen vallás, amelyik valóban szín tiszta egyistenhitet tanít, az az Iszlám. Engem ez megfogott.

Aztán a racionalizmusa. Minden ésszerű, és semmire nem mondják, ami szükséges, hogy megszilárduljon a hited, hogy ez misztikum.

Nincs eredendő bűn. Nincs, hogy egy embernek kell meghalnia más bűneiért. Nem antropomorf istenről beszélünk. Tartjuk a régi szokásokat: körbemetélkedés, szakáll, kendő a nőknek, stb...

Az Isten előtt csak mi borulunk le!

2011. febr. 9. 21:44
 8/15 anonim ***** válasza:
miért, a zsidóság az nem tiszta egyistenhit?
2011. febr. 10. 02:58
 9/15 anonim ***** válasza:
45%

így van.... nem

Bizonyos dolgoknak, önmagukból eredő, isteni erőt tulajdonítanak. Szent tárgyak, szakáll... stb.

2011. febr. 10. 09:19
 10/15 anonim ***** válasza:
60%

még nem tértem át, de fontolgatom nagyon (most keresztény vagyok).

tetszik benne a mély hit, a teljes odaadás, az elfogadás, hogy nem osztják Isten három részre,a Korán szép szúrái, a törvények... hm.. minden

2011. febr. 10. 16:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!