Bűn lenne, ha elolvasnám Nostradamus jóslatokról írott könyvét?
Elnézést, de még jó az elejére visszatérve:
az hogy valaki nem hívő, abból nem következik, hogy ateista...
"A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:27" Te már a veszélyes kategóriába tartozol mint hívő,de a te dolgod,csak ne akard már mindenkinek bebizonyítani Isten létezését. Erősen jehova szaga van már a dolognak,őket mag nagyon gyűlölöm. Amúgy én egy sikeres,jómódú ember vagyok,pedig sosem hittem benne. Ráadásul mindenem a kemény rock, a "sátán zenéje" ahogy ti mondanátok. Szerintem nektek ez már bűn lenne. Nevetséges.
Kedves Hívő kérdező!
Küldök neked egy linket,itt sok érdekes dologra választ kapsz előadásokban.
Személyes véleményem az,hogy HA Jézus Krisztus ismeretéhez közelebb visz az az olvasmány,akkor olvasd el;ha nem rendíti meg a biblikus hited,hanem rájössz,hogy nalámlám a legtökéletesebb vezető,akkor "mindent szabad nékem,bár nem minden használ";ha sok szabadidőd van és érdeklődésed eme könyv iránt nem visz félre,hanem továbbra is rendületlen maradsz abban,hogy a Biblia Isten vezérfonala,akkor nyugodtan olvasgathatod.Én is belenéztem és unalmasnak találtam -a Bibliához képest silány ponyvaregénynek.
Üdv:Fehérkövecske
bennem a hívőkről nem a gyertya mellett imádkozós kép alakult ki, hanem hogy nem tudnak maguktól gondolkozni. mindig valahonnan máshonnan várják a nagy megoldást, például te itt.
egy normális kereszténynek, ha aktív, ha passzív hívő, szinte kötelessége tudásának bővítése, mások megismerése, amibe nostradamus is belefér.
az más dolog, hogy személy szerint népbutító maszlagnak tartom a szellemlátást, a jövendölést, a horoszkópot meg az összes többi ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!