Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn lenne, ha elolvasnám...

Bűn lenne, ha elolvasnám Nostradamus jóslatokról írott könyvét?

Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 10:45
1 2 3 4 5
 1/44 anonim válasza:
dehogy...
2011. jan. 28. 10:50
 2/44 anonim ***** válasza:
Már miért lenne bűn? Én is olvastam a Bibliát,pedig nem vagyok hívő. Inkább mint a való világot nézd....
2011. jan. 28. 10:54
 3/44 A kérdező kommentje:
nem igazán ateisták válaszára vagyok kiváncsi. köszi :)
2011. jan. 28. 11:07
 4/44 Roger Smith válasza:
hát, ha a vallásod engedi a fantasztikus könyvek olvasását akkor nem bűn!
2011. jan. 28. 11:19
 5/44 anonim ***** válasza:

Na itt kezdődik az,amikor az embereket elbutítják mindenféle vallások.

Miért mi lesz,ha elolvasod?A pokolra jutsz?

Ha ezt a kérdést komolyan gondoltad,vagy a vallásod ezt tiltja már azzal vétkeztél,hogy ilyen bűnös gondolataid támadtak.

2011. jan. 28. 11:41
 6/44 A kérdező kommentje:

11:26 nekem is ugyanilyen beszólásaim voltak fél évvel ezelőtt, szóval meg tudlak érteni menőfej ><. pff.. amúgy nem írtam pokolról, meg ilyensmikről, hanem azt kérdeztem, hogy nem-e baj, ha olvasok nostradamust, a szellemes, ezotérikus dolgokról leszoktam, de csak azért, mert történt valami, ami miatt megcáfoltam a szellemek létezését.

A Bibliát meg nem tudtam megcáfolni, egyetlen dologgal sem, és eléggé logikusnak tűnt, meg Isten akarata is, azért kezdtem hinni. vallásos emberről mindig egy olyan nemistudommilyen kép van az agyatokban, hogy aztán nem csinál semmit, csak immádkozik egy gyertya mellett, meg stb. hát ez gáz sztem. Valami ósdi szektákon kívül írja valahol, hogy nem szabad gépezni

2011. jan. 28. 11:44
 7/44 A kérdező kommentje:
?
2011. jan. 28. 11:44
 8/44 anonim ***** válasza:

Mivel sikerült megcáfolni a szellemek létezését?

És ki mondta,hogy a vallásos emberről ez a kép alakult ki bárkiben is.Amúgy is rengeteg féle vallás van.Milyen érdekes,hogy mindíg csak a keresztény ember mondja a másik vallására,hogy az hülyeség az nem létezhet.Egyébiránt meg a természeti vallás a legősibb vallás.

2011. jan. 28. 11:49
 9/44 A kérdező kommentje:

11:41 csak a tudásért akartam elolvasni, otthon nem gyújtogatok gyertyákat szellemeknek, nem idézek démonokat, sem szövetségeket nem kötök velük.

az a baj velem, hogy egy információporszívó vagyok, és érdekelnek a világ dolgai.. ha ez bűn, akkor nem tudom mi nem az.

egyébként azért tettem fel ezt a kérdést, hogy tudjam mit gondolnak más emberek(keresztények) róla, mert az is érdekel.

ateistáknak azért nem vagyok kiváncsi a válaszára, mert már kívülről fújom őket, mielőtt még leírnák, szal spóroljátok az időtöket kérlek. vis nekem mind1

2011. jan. 28. 11:53
 10/44 anonim ***** válasza:

Kedves barátom! Természetesen bűn lenne, hisz téves utakra vihet át. Neked csak a bibliában kell hinned, hisz az Úr kijelölte már számodra a mennyekbe vezető utat. A bibliában mindent meg találsz minek kéne másik könyv néked? Minden kérdésedre ott megtalálod a választ. Javaslom lapozd át többször, hisz nem biztos, hogy megtaláljuk benne elsőre az épp nekünk fontos részeket. Nem biztos, hogy egyből felfogjuk. Járd a helyes utat és a végén célba érsz.

Üdvözlettel Porzóczki Margit

2011. jan. 28. 12:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!