Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn lenne, ha elolvasnám...

Bűn lenne, ha elolvasnám Nostradamus jóslatokról írott könyvét?

Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 10:45
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
O.K. Folyamatosan magyarázkodsz,nem válaszolsz konkrétan a feltett kérdéseimre,hülyeségeket beszélsz.Azt csinálsz amit akarsz,vagy elolvasod a könyvet,vagy nem.Szia.
2011. jan. 28. 12:54
 22/44 A kérdező kommentje:

12:41 most hogy tértünk erre a témára? Nostradamusról Jézusra? meg az előző, 11:57 es válaszoddal is a fekete mágiára? Kedves 70%os válaszoló..

ha van elég értelmed hozzá, hogy értelmesebben olvasnád a kommenteimet, akkor nem írnál ekkora hülyeségeket. mert így csak mellébeszélsz.

elég vicces, hogy egy egész más témáról az agysejtjeid ahhoz az értelmes kérdéshez visznek, hogy hogyan pottyantotta ki Mária Jézust?

Na ne már..:D

2011. jan. 28. 12:59
 23/44 anonim ***** válasza:
Na vajon hogy tértünk rá?Te hablatyoltál démonról,meg logikáról.Te beszélsz hülyeségeket,még mindíg nem érvelsz,csak támadsz.Már a kérdés is alapvetően hülyeség.Menj el vallás kutatónak.
2011. jan. 28. 13:10
 24/44 anonim ***** válasza:

igen, példaként írtam, arra, amit mondtam.

de te egészen összefüggéstelenül toltál ide témákat.

egyébként írtam azt is, h keresztények válaszára vagyok kiváncsi, s te nem vagy az. szal..

a Bibliát fogadjuk nem ismered. csak 1,2 részt ismersz hallásról belőle, ne abból ítéld meg a dolgokat, jó? szóval ne csak azt szelektáld ki, ami neked tetszik belőle.

folytathatnánk ezt a vitát, csak sajnos soha nem lenne vége. erre a kérdésre meg más válaszokat várok, jöhetsz privátban cáfolgatni ha akarsz, csak ide többet ne írj, légyszives..

2011. jan. 28. 13:54
 25/44 anonim ***** válasza:
egyébként a kérdező vagyok, más accountal bejelizve, de már százas, hogy normális választ nem fogok kapni erre a kérdésre, hála neked -.-"
2011. jan. 28. 14:00
 26/44 anonim ***** válasza:

Ennyi szellemi fogyatékost nem láttam még egy helyen.

Komolyan mondom szánalmas, hogy neked és a szektás barátaidnak minden második szava Isten, és mellőztök mindenféle racionális gondolkodást. Ennyi nullintelligenciás férget, majd mindjárt megkapom a magamét, hogy én démon meg sátán vagyok.

Ti jöttök azzal, hogy vallásszabadság, holott ti erőszakoljátok rá másra a vallásotokat.

Gondolkodj már egy picit ésszerűen, legalább most az egyszer. Ha olyan qrva erős hited van, akkor egy könyv soha az életben nem fogja megrendíteni a hiteted... Mivel teljes mértékben elvakultak vagytok, ezért tök mind1 mit olvastok.

2011. jan. 28. 14:05
 27/44 anonim ***** válasza:

"ha az evolúció minden faj önfenntartásra törekszik, akkor mondjátok meg, hogy a fának miért a francért lett gyümölcse, ha annak semmi hasznát nem veszi "

Evolúció= Bizonyos mutációk jobban elterjednek adott körülmények között. Ennyi. Vagyis az evolúció nem egy személyes valami, aminek céljai vagy tervei lennének, nem törekszik az semmire.

A gyümölcsfák a termésben lévő magokkal szaporodnak. :) Ezeket sok állat nem tudja rendesen megemészteni, így széthordják a fekáliájukkal.

2011. jan. 28. 14:06
 28/44 anonim ***** válasza:

Ne engem hibáztass ha te idióta vagy.Te tettél fel hülye kérdést.És ne büntess kérlek azzal,hogy más néven jelentkezel be.Ijesztő az ostobaságod.

Nem is vitatkozom tovább egy ekkora seg.fejjel mint amilyen Te vagy.

2011. jan. 28. 14:54
 29/44 anonim ***** válasza:
Komolyan lehet venni olyan kérdését, aki 'Nagyanyád' névvel regisztrált az oldalra?
2011. jan. 28. 16:19
 30/44 anonim ***** válasza:
Dont feed the troll!
2011. jan. 28. 17:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!