Muszlim akarok lenni. Hogy megy?
sziasztok.
13 éves lány vagyok..
nem "áttérni" szeretnék a muszlimra..Mert eddig nem is voltam vallásos. Anyukám kiskoromban megkeresztelt,apa beleegyezési nélkül,de én akkor voltam életemben először és utoljáraa templomban. Imádkozni sem tudok,és nemis hiszek a kereszténységben. Muszlim szeretnék lenni.. naponta 5x imádkozni. Szeretném csinálni a ramadant is.
Sajnos van pár dolog amivel még nem vagyok tisztában..és már nagyon sokszor utána kerestem ennek a dolognak a neten,de még nem találtam rá választ.
Páldául akkor nekemis arabul kell imádkoznom?
És mivel mindig csak azt látom hogy muzulmán férfiak imádkoznak,nemtudom hogy egy nőőnek is ugyanúgy kell imádkoznia? és mikor vállhatok hivatalosan is muszlimmá?
válaszokat előre köszönöm,és léccives csak akkor írjatok ha hozzá tudtok szólni a témához,és gyűlölködő kommentektől kérlek kíméljetek!
"Es az Europaba erkezo muszlim ferfi sokszor olyan rejtett, nem rejtett szandekkal emigral, hogy europai not szerezzen maganak. Direkt nem muszlimot."
Ezen majdnem elröhögtem magam.
Te meg szerintem nem rejtett szándékkal menjél el egy pszichológushoz!
Magyarorszag aztan nagy minta erre - ha eltel volna kulfoldon, ahol sok a muszlim, latnad a kulonbseget.
"Hát nagyon katolikus lehetett ha megtért végül Iszlámra...
Fontosabb neki a szerelem mint a vallása gratulálok... "
Ja, szerintem is elszurta. Epp ezt mondtam. (amugy megjegyzem, hogy a legtobb embernek fontosabb a szerelem vagy a kapcsolata, mint a vallasa - hanyan lesznek reformatusok katolikusbol vagy forditva hazassag miatt?) Nekem is attert rokonom mas hitre hazassagkotes elott. Ez nem ertem, hogy miert faj neked, ha masnak igy jo.
Azért nem ártana megjegyezni, hogy az Európába bevándorolt "muszlimok" nagy részét egyáltalán nem kéne az Iszlám országokban lévő muszlimokhoz hasonlítani. Ezek a bevándorlók aztán annyira muszlimként élnek mint a pedofil papok keresztényként azaz álszent alakok(tisztelet a kivételnek)
Engem aztán nem érdekel ki mire tér meg milyen szerelmi indok miatt csak akko ne gyere a szöveggel, hogy jujj szegény nőknek meg "kell" térniük iszlám vallásúra...
Nem kell...
Amúgy javaslom te gondolkozz ezekről a "muszlim" bevándorlókról itt egy nagyon jó leírás:
Szerintem te elegge felreerted, amit irok. Nekem nincsenek ellenerzeseim - bar megmondom oszinten, engem nem erdekel az arab-kerdes annyira, hisz nem erint es abszolut nem utalom oket. Igazabol semmilyen erzesem nincs felejuk, mert nem allok veluk kapcsolatban. Olyan meg sosem lesz, hogy valaki egy adott kulturat kivulallokent 100%-ig megert, mert nem abban nottunk fel. Ezert nem tartom jo otletnek az ilyen hazassagokat, de ettol fuggetlenul, akinek ez a vagya, tegye.
Ez a kulcsa az irasnak, amire probaltam mar utalni:
"Kik az arab bevándorlók? Azon átlagemberek sokasága, akik a jobb élet reményében kivándorolnak szülőföldjükről."
Epp ezert szeretnek elvenni europai not, hogy Europaban maradhassanak. Alt. tanulo vizumon erkeznek, igy muszaj helyi lanyt szerezni, hogy le tudjanak telepedni es bizony sok europai nonek tetszik, hogy "mas" a ferfi, mert az arab ferfiak tudnak szepen beszelni es udvarolni es ezert azt hiszik, hogy az arab jobb, mint az europai ferfi.
Igen főleg hogy puszira osztogatják az állampolgársági papírokat...
De ezzel indokolni hogy emiatt tér meg több nő az Iszlámra ezt még mindig nem tartom túl reális dolognak...
Gondolom a kérdés feltevője meg nem régiben egy másik lány is aki kérdést tett fel ezzel kapcsolatban azoknak is mind muszlim férfiak udvarolnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!