Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Elolvasnád az imámat az...

Elolvasnád az imámat az Úrhoz, amiben a segítségét kérem a szerelemben?

Figyelt kérdés

távkapcsolatban élünk, ezért kérem az Atyát. Mit írjak még bele, aminek benne kell lenni?

"Kérlek Téged Istenem,

segítsd meg a szerelmem.

Erősítsd, védd érzéseinket,

a fájdalomtól kímélj minket.

Adj kegyelmet szíveinknek,

segíts egymáshoz minket.

Hadd nézhessek szép szemébe,

s hadd érezzem magam két kezébe'.

Hálás vagyok Istenem,

hogy megismerhettem a kedvesem.

Szép álmokat még neked ,

s köszönöm a figyelmet."

köszönöm nektek

2011. jan. 16. 20:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Isten nem alszik!
2011. jan. 16. 20:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az imának pont az a lényege, h a legbensőségesebb dolgaidat mondod el. Tehát ezt saját magadnak kell tudni. Ez lehet bánat, panasz, kérés, könyörgés, hálaadás... bármi. És nem kell verses formájúnak lennie, ha csak egyszerűen elmondod/ végiggondolod, amit érzel, az is tökéletes! :)
2011. jan. 16. 20:37
 3/13 anonim ***** válasza:

Az imát néha kimondani sem kell, nem, hogy leírni. Hogy kibírjátok-e a távkapcsolatot, csak rajtatok múlik. Az imában egyedül a szívnek "kell" benne lennie. Egyszerűen csak mondd el, amit érzel, de tartsd észben, hogy nem kívánságműsor! Mikor kérsz valamit, mindig jusson eszedbe:"Legyen meg a Te akaratod".

A kánai menyegzőn Mária mindössze ennyit mondott Jézusnak: "Nincs boruk". A folytatást gondolom, ismered.

2011. jan. 16. 20:47
 4/13 A kérdező kommentje:
köszi, nos tudom, h. nem alszik, de mindig szép álmokat kívánok neki, úgy jobban esik elaludnom
2011. jan. 16. 20:48
 5/13 anonim ***** válasza:

Na egy újabb istenhívő!

De szép!

2011. jan. 16. 21:02
 6/13 anonim ***** válasza:

A nem alszik csak vicc akart lenni,bocs.

A biblia azt mondja:

1Ján 5:14 És ez az a bizodalom, amellyel ő hozzá vagyunk, hogy ha kérünk valamit az Ő AKARATA SZERINT, meghallgat minket:

Tehát ha nem tudod,hogy az ő akarata amit kérsz,azt sem tudhatod,hogy meghallgatta-e a kérést.

Márk 11:24 Azért mondom néktek: Amit könyörgésetekben kértek, higgyétek, hogy mindazt megnyeritek, és meglészen néktek.

Ha kérsz akkor hinned is kell,hogy megkapod,és AKKOR lessz meg neked.De ugye ha nem tudod hogy az Ő akarata,akkor nem is hiheted hogy megkapod,és így nem is kaphatod meg.

Márk 11:25 És mikor imádkozva megállotok, bocsássátok meg, ha valaki ellen valami panaszotok van; hogy a ti mennyei Atyátok is megbocsássa néktek a ti vétkeiteket.

Az ima egy nagyszerű dolog,és működik is,de ehhez figyelembe kell venned Isten útmutatását is.

Ján 9:31 Pedig tudjuk, hogy az Isten nem hallgatja meg a bűnösöket; hanem ha valaki istenfélő, és az ő akaratát cselekszi, azt hallgatja meg.

És kérnünk Jézus nevében kell:

Ján 16:24 Mostanáig semmit sem kértetek az Atyától az én nevemben: kérjetek és megkapjátok, hogy a ti örömetek teljes legyen.

Peace

2011. jan. 16. 21:07
 7/13 anonim ***** válasza:

21.02.

Miért jössz olyan oldalra,ahol hívők vannak?Csak nem érdekel a dolog?

2011. jan. 16. 21:09
 8/13 anonim ***** válasza:
szerintem szép :)
2011. jan. 16. 21:26
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, és a tanácsot is. Szívemből írtam, s hiszem, h. Isten akarta úgy , h. megismerjem a barátomat. Ő is hívő, s órákon keresztül tudunk beszélgetni Istenről. Megegyeztünk, h. Ő is ír egy imát és én is, s így Isten erősebben fogja hallani a kívánságunkat, s valahogy megsegít minket(legalább közelebb legyünk egymáshoz v. gyakrabban találkozhassunk).
2011. jan. 16. 21:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Tényleg elhordhatná a belét minden ilyen aki nem ide való!Nem értem mit keres itt
2011. jan. 17. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!