Keresztény vagyok, de sajnos kezdem elveszteni a hitem a szerelemben/szeretetben, mit tegyek?
Mindig ezen gondolkoztam eddig egész életemben....nagyon sokat!!! :/ Tetszem-e ennek a fiúnak,igen vagy nem.Aztán ha igen,akkor mégse jöttem össze vele,mert nem voltak keresztények.Eddig 1 keresztény fiú tetszett,ő meg nem lépett,felejtős a dolog, pedig úgy tűnt,hogy tetszem neki,de lehet csak képzelődtem.Ezen kívül pedig még keresztények között is látok válásokat,meg akik megcsalják egymást.Nehéz ezeket a sérelmeket feldolgozni.
Most gondoljatok bele,mikor tetszettem egy fiúnak,aki nekem is tetszett,de nem volt keresztény,1 hónapig csak az ágyban feküdtem,suliba se mentem,mert annyira beteggé tett,hogy visszautasítottam.Persze utólag látom,hogy sokkal jobb volt ez így....Meg elmúlt,stb...nem kell hátranézni...Meg van remény,mert Isten útjai kifürkészhetetlenek,stb....Csak már szerintem eleget imádkoztam azért,hogy legyen valami,és már ez abba fordult át,hogy nem lett semmi,hogy már alig hiszek abban,hogy van értelme a párkapcsolatnak,már szerintem annyira az életnek se sok van.
Valaki?Segítség?
Szia!
Írj privátot és elküldöm neked a feleségemmel való megismerkedésünk történetét!
Üdv.
Szia!
Nem vagyok keresztény, de az igaz magyar értékrend szerint élek, és boldogan. Nem imádkozom, nem járok templomba, de sok ál-keresztény süllyedhet a föld alá mellettem a hazug élete miatt. Soha nem csaltam meg senkit, és nem is fogok.
Ha a szüleid nem kényszerítenek rá, akkor hagyd a francba a keresztény fiúk kutatását! Rendes, igaz embert keress, és nem kell, hogy keresztény legyen.
Szerinted a "Keresztények Istene" mondott valaha ilyen hülyeséget, hogy neked templomba járó társat kell keresned...?!?!?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!