Helytelen lenne ha az Istenhez folytatott esti imámba belefoglalnám a "Romantika angyalainak" megszólítását? Tőlük is szeretnék segítséget kérni!
Teológiát végeztem,és a romantika angyalairól nem tanultunk :)Az emberek szeretik a vallás színesebbé tenni.
Mivel nem vagy megkeresztelve,és nem is gyakorlod a vallást,így ahhoz imádkozol,akihez akarsz.
De én azt mondom, hogy Isten Egy,ha Tőle kérsz valami hasonló dolgot,az is bőven elég.
Naja, mondjuk jogos, ennyi erővel miért nem imádkozol a fogpiszkálók koboldjaihoz?
Hány éves vagy amúgy? Mert azért az sem mindegy.
Persze hogy helytelen. Vagy Istent Imádod igazságban vagy inkább ne keverd a Szentet a nem szentel.
Vagy az angyalaidhoz imádkozol ami eggyértelműen utálatos Isten előtt, vagy Öt imádod. -Ezt neked kell eldönteni.
De ne felejsd el hogy azok az angyalok becsaphatnak téged , de Isten szent és igaz és Ö nem fog becsapni soha! Ö meghallgat és válaszol neked ha hittel kéred. Ö a leges leges legjobb személy a világon.
Szerintem inkább az őrangyalod segítségét kérd, félő hogy ezek a romantika angyalai még ha léteznek is esetleg a rossz csapatban vannak.
Szerintem lehet az angyalokhoz is beszélni, ilyenkor Isten továbbítja az üzenetet.
Vagy imádkozhatsz Istenhez is azért hogy növelje a szeretetedet. Ezzel is hasonló eredményt érhetsz el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!