Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szólt már hozzád a Szentszelle...

Szólt már hozzád a Szentszellem? Mit mondott?

Figyelt kérdés

Itt nem csupán a ,,megérzésre" célzok,hanem konkrétan arra,amikor a füleddel hallottad Őt.

,Hitetlenek' válaszát nem veszem figyelembe. (:

2011. jan. 14. 19:50
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Te összekevered a dolgokat! Ennek mi köze a szeretethez?

Attól mert Isten szeret, attól még nem lesz nem Isten!

Vagy nálad ez így működik? Ahhoz, hogy szerethessen, ahhoz gyengévé, kell válnia?

De ahogy látom téged nem érdekel az igazság! Csak szajkózod a heléni mitológiából átvett legendákat. Meg sem kérdezed, hogy ki írta az Újszövetséget! Az nem zavar, hogy görögül van? Jézus nem görög volt ha jól tudom???!!! Akkor honnan tudják, hogy Ő vele úgy történt?

Az nem zavar, hogy az Ószövetség ellentétben áll az Újjal?

Az nem zavar, hogy a több több száz próféta, több ezer éven keresztül ugyan azt tanította? Nincs csak egyetlen, és oszthatatlan Isten???!!! Aztán egyszer csak Isten átváltott nem Istenné! A teremtőből teremtett lett. A mindent tudóból tudatlan, a mindenhatóból korlátozott!

ÉS ezt is mind Jézus után 200 évvel írják, és ráadásul görögül! Ez nem zavar?

S midőn az Isten azt mondja(az Ítélet Napján): "Jézus, Mária fia! Te mondtad-e az embereknek azt, hogy: "Vegyetek engem(Jézust) és anyámat(Máriát) az Istenen kívül két istennek?" Jézus pedig azt mondta: "Magasztaltassál! Hogy jönnék én ahhoz, hogy olyasmit mondjak, amihez nincsen jogom! Ha én valóban ezt mondtam volna, akkor te tudnád azt. Te tudod azt, amit én elrejtek magamban, de én nem tudom, mit rejtesz el Te magadban. Bizony, Te vagy a rejtett dolgok tudója. Csak azt mondtam nékik, amit te parancsoltál nekem, hogy: "Szolgáljátok az Egy Istent(oszthatatlan), az én Uramat és a ti Uratokat!" "És tanú voltam velük szemben, ameddig közöttük tartózkodtam. Miután pedig magadhoz szólítottál engem(nem halt meg, nem feszítették meg, hanem az Isten felemelte egy időre), te lettél az figyelő fölöttük. Te vagy minden dolog tanúja. Ha megbünteted őket megteheted, hiszen a te szolgáid ők. Ha pedig megbocsátasz nékik megteheted, hiszen te vagy a Büszke és a Bölcs."

Ez fog történni az Ítélet napján! Akkor majd mit csinálsz? Jézus ott lesz velünk, azokkal akik elfogadták Őt, a valójában. Ti pedig, akik fennhéjáztatok, és A Úr akarata fölé helyeztétek magatok, szomorkodni fogtok, és majd emlékezni fogtok a figyelmeztetésre, ami eljött hozzátok a Földön!

4:117,118,119

2011. jan. 17. 23:04
 32/33 anonim ***** válasza:
89%

Nem,az újszövetség nem az ó ellentéte,hanem a beteljesedése!

Mária pedig nem is Isten ,nem is szűz.

Zsid 8:8 Mert dorgálván őket, így szól: Íme napok jőnek, ezt mondja az Úr, és az Izrael házával és Júdának házával új szövetséget kötök.

Zsid 8:9 Nem azon szövetség szerint, amelyet kötöttem az ő atyáikkal ama napon, mikor kézen fogtam őket, hogy kivezessem Egyiptomból, mert ők nem maradtak meg abban az én szövetségemben, azért én sem gondoltam velük, mondja az Úr.

Zsid 8:10 Mert ez az a szövetség, melyet kötök az Izrael házával, ama napok múltán, mond az Úr: Adom az én törvényemet az ő elméjükbe, és az ő szívükbe írom azokat, és leszek nekik Istenük és ők lesznek nekem népem.

Zsid 8:11 És nem tanítja ki-ki az ő felebarátját és ki-ki az ő atyafiát, mondván: Ismerd meg az Urat; mert mindnyájan megismernek engem a kicsinytől nagyig.

Zsid 8:12 Mert megkegyelmezek álnokságaiknak, és az ő bűneikről és gonoszságaikról meg nem emlékezem.

Zsid 8:13 Mikor újról beszél, óvá tette az elsőt; ami pedig megavul és megvénhedik, közel van az enyészethez.

Jeremiás 31.31.

Peace

2011. jan. 18. 01:23
 33/33 anonim ***** válasza:
nem szereted az Isten, nem szereted az igazságot...
2011. jan. 18. 01:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!