Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szólt már hozzád a Szentszelle...

Szólt már hozzád a Szentszellem? Mit mondott?

Figyelt kérdés

Itt nem csupán a ,,megérzésre" célzok,hanem konkrétan arra,amikor a füleddel hallottad Őt.

,Hitetlenek' válaszát nem veszem figyelembe. (:

2011. jan. 14. 19:50
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

1. Kitértél a válasz elől, gyáván!

2. Isten mindenre képes ami lehetséges.

A testben megjelenés viszont képtelenség.

Vagyis nem azért nem jelenik meg testben, mert nem tud, hanem azért mert ez paradoxon.

Isten=Tökéletes <-ELLENTÉT-> Test=Tökéletlen

Isten=Öröktől létező <-ELLENTÉT-> Test=Teremtett(van kezdet), és mulandó.

KI TEREMTI A TESTET? ISTEN.

AKKOR ISTEN MAGÁT TEREMTI?

----A kérdés: Ha Jézus, a testben megjelent Krisztus, akkor ez az istenkép antropomorfizmust tartalmaz. De az antropomorfizmusból bálványimádat, és politezimus következik.

Képes e egy keresztény kimondani, hogy "Igen, ntropomorfizmust tartalmaz a hitünk" ???

Ki lesz az első keresztény aki lesz olyan bátor, és kimondja őszintén???

- Ha nem mondja ki, akkor szégyenli hitét, ami valamit sejtet.

- Ha azt mondja, hogy nem tartalmaz antropomorfizmust, akkor hazudik, mert az Isten testisége az antropomorfizmus.

- Ha kimondja, akkor beismeri, hogy bálványimádó.

Várom a választ!

MÉG MINDIG. VAGY SZÉGYENLED!

2011. jan. 16. 21:06
 22/33 anonim ***** válasza:

"Képtelen egy ember úgy cselekedni, akinek az Isten a szentírást, a bölcsességet és a próféciát adta, hogy ezután azt mondja a többi embernek: "Ne az Istent, hanem engem szolgáljatok!" Inkább azt mondja: "Legyetek Istenfélők azáltal, ahogy tanítjátok az Írást, s ti magatok is tanuljátok azt."

"És az az ember nem fogja megparancsolni nektek, hogy az angyalokat és a prófétákat vegyétek uraitokként. Vajon megparancsolhatná-e nektek, hogy ne higgyetek, miután ti hívőké letettetek?"

3-79,80.

2011. jan. 16. 21:38
 23/33 anonim ***** válasza:

Nem,Isten nem csak arra képes,ami lehetséges!PONT AZÉRT ISTEN!JÉZUS SZERINT:

Máté 19:26 Jézus pedig rájuk tekintvén, monda nekik: Embereknél ez lehetetlen, de Istennél MINDEN lehetséges.

Luk 18:27 Ő pedig monda: Ami embereknél lehetetlen, lehetséges az Istennél.

Márk 14:36 És monda: Abba, Atyám! MINDEN lehetséges neked.

2.

Az Ő emberi hústeste nem tökéletlen!:)

Fil 3:21 Ki elváltoztatja a mi nyomorúságos testünket, hogy hasonló legyen az Ő dicsőséges testéhez, amaz Ő hatalmas munkája szerint, mely által maga alá is vethet mindeneket.

Az Ő teste tökéletes,dicsőséges test,és mi a keresztények pont ilyet kapunk tőle a feltámadás és elragadtatás napján!!!

1Kor 15:51 Íme titkot mondok néktek. Mindnyájan ugyan nem aluszunk el, de mindnyájan ELVÁLTOZUNK.

1Kor 15:52 Nagy hirtelen, egy szempillantásban, az utolsó trombitaszóra; mert trombita fog szólni, és a halottak feltámadnak ROMOLHATATLANSÁGBAN, és mi elváltozunk.

1Kor 15:53 Mert szükség, hogy ez a romlandó test romolhatatlanságot öltsön magára, és e halandó test HALHATATLANSÁGOT öltsön magára.

1Kor 15:54 Mikor pedig ez a romlandó test romolhatatlanságba öltözik, és e halandó halhatatlanságba öltözik, akkor beteljesül amaz ige, mely meg vagyon írva: Elnyeletett a halál diadalra.

1Kor 15:55 Halál! hol a te fullánkod? Pokol! hol a te diadalmad?

Tudod ez az igazi keresztények legnagyobb várakozása,és ebből soha senki nem beszél ki minket.

PEACE

1Kor 15:56 A halál fullánkja pedig a bűn; a bűn ereje pedig a törvény.

2011. jan. 17. 00:26
 24/33 anonim ***** válasza:

1. Szóval még mindig nem válaszoltál becsületesen.

De miért? Mi tart vissza? :(

2. Ha Isten képes a képtelenségre, akkor bizonyosan meg is szüntetheti magát, vagy lemondhat isteni rangjáról, egy teremtmény javára, vagy képes egy gömb alakú kockát teremteni????!!!!

Igaz?

Létezhet olyan, hogy gömb alakú kocka, vagy ez képtelenség??????? Igen/nem????????

Ha igen, akkor őrült vagy, ha nem, akkor Isten nem tud gömb alakú kockát teremteni!!! És miért nem tud, mert nem képes, vagy mert képtelenség???? Gondolkozz!

Ahogy a gömb alak, és kocka alak ellentétes, hogy egyszerre jellemezzen egy testet, úgy a az, hogy egszerre legyen egy személy test, és teremtett, ellentétes azzal, hogy Isten legyen, és Teremtő!!!!!! Fogd ezt fel!!!!

Továbbra is várom, hogy kimondja e valaki, hogy a hite antropomorfizmust tartalmaz. Érdekes, hogy ezt a tény egyszerűen fáj nekik kimondani! Pedig tény!

2011. jan. 17. 10:41
 25/33 anonim ***** válasza:

Ha eljön majdan az Ítélet napja, Jézus meg fog titeket tagadni, mert egy prófétáját szolgáltátok az Úr helyett! Akkor majd siránkozhattok, de már késő lesz!

Ha Igazán szereted Jézust akkor miért nem teszed amit megparancsolt. Imádod, az uradat a te egy Istenedet.

Miért hiszel az emberek által írottaknak, amit görögül írtak, és nincs viszonyítási alapja sem? Ez még nem tűnt fel?

2011. jan. 17. 10:52
 26/33 alex22 válasza:

Igen, már szólt egy párszor:

Egyszer ezt mondta: "Amiről tud az Atya azt tudja a Fiú is, de a Fiú csak az eljövetelének idejét nem tudja"

PEACE

2011. jan. 17. 12:10
 27/33 anonim ***** válasza:

De ha Ők egyek, akkor tudnia kéne! Ez önellentmondás!

Vagy akkor még sem egyek?

A kérdést megint kikerülted!

2011. jan. 17. 14:50
 28/33 anonim ***** válasza:
alex22 válaszolt,nem PEACE!
2011. jan. 17. 16:22
 29/33 anonim ***** válasza:

Isten azt mondja az Igéjében,hogy a Messiás emberi hús-vér testté lett.Ha ezt nem fogadom el,akkor nem vagyok keresztény!De ezt vallom,akkor is ,ha ez számodra irreális.

Tudod miért tette?

Mert SZERETETT ENGEM !Nem vagyok őrült,de ha ahhoz hogy engem megváltson,arra lett volna szükség,hogy gömb alakú kockát teremtsen,amelyik teljesen sima és teljesen érdes,ugyanakkor 100 százalékosan zöld,ugyanakkor piros,

nos,akkor AZT IS MEGTETTE VOLNA.És tudod miért?

Mert SZERET ENGEM!

Te is Őt ismered,vagy mást?

Peace

2011. jan. 17. 16:35
 30/33 anonim ***** válasza:

És igen,Ő nemcsak lemondha Isteni rangjáról,de meg is tette!

Fil 2:6 Aki, mikor Istennek formájában vala, nem tekintette zsákmánynak azt, hogy [ő] az Istennel egyenlő,

Fil 2:7 Hanem önmagát megüresíté, szolgai formát vévén föl, emberekhez hasonlóvá lévén;

Ján 4:25 Monda neki az asszony: Tudom, hogy Messiás jő (aki Krisztusnak mondatik); mikor az eljő, megjelent nékünk mindent.

Ján 4:26 Monda neki Jézus: Én vagyok az, aki veled beszélek.

Látod,itt elismeri Jézus,hogy Ő a Messiás,a Krisztus!

Peace

2011. jan. 17. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!