Templomba be lehet menni babakocsival?
Figyelt kérdés
misére mennénk2011. jan. 12. 10:40
1/8 anonim válasza:
Persze, nem gond. Nálunk is többen szoktak babakocsival jönni és ebből nincs semmi probléma.
2/8 anonim válasza:
Mi kinnt hagyjuk az ajtó előtt, télen a két bejárati ajtó közötti részen (nem tudom mi a neve).
3/8 anonim válasza:
és a gyerek ott fagyoskodik egyedül?
4/8 anonim válasza:
BABAKOCSIról volt szó te észlény!!!!!!
6/8 anonim válasza:
Én mindig beviszem és a padsor mellé tolom. Eddig nem okozott gondot senkinek. Nálunk a hívők örülnek a gyerekeknek a templomban. Előfordult, hogy alig fértek el tőle kifelé menet, próbáltam beljebb húzni, de kedvesen mosolyogva mondták, hogy hagyjam csak elférnek tőle.Templomba nem ellenségeskedni és főleg nem lopni járnak az emberek. Vagy tévedek?
7/8 anonim válasza:
Sokan behozzák a babakocsit, nincs vele gond.
De általában ott hagyják a templom végénél (bejáratnál)
8/8 anonim válasza:
Nálunk sincs gond belőle. :)
Sokan a sekrestyébe mennek a babakocsival, onnan is lehet látni/hallani a szertartáat és ott van sok gyerekjáték, pelenkázó stb, ami kellhet, ha kisgyereked van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!