Elolvastam a jelenések könyvét, nagyon rossz hatással volt rám. Hogy lehet majd ilyet tenni az emberekkel!?
Figyelt kérdés
Hiszek Istenben, elfogadom, hogy az ő döntései helyesek, mivel embernél sokkal nagyobb intelligencia, de amit abban a könyvben leírt az kész katasztrófa, nem tudom hogy lehet majd ilyet tenni az emberekkel.. mégha gonoszak is voltak
másik dolog: az ártatlanul megölt emberek "vértanúk" miért kivánnak bosszút Istentől, ha a 10 parancsolatban benne van, hogy ne légy bosszúálló? Rájuk nem vonatkozik ez?
ugyanakkor ír a bárány és Isten haragjáról is, és sok mindenről.. hogy van ez???(Meteoritzápor, kénkő, tűz, pokol, meg ilyenek? Egy embernek sem kivánnám!) legszivesebben a kezembe se venném többet a Bibliát,..csak engem háborított ennyire fel?
2011. jan. 3. 10:18
21/23 anonim válasza:
ha hívő vagy sem muszáj itt lenned...
22/23 anonim válasza:
De te idióta ez a vallás topic neked nem kell itt lenned!!!
23/23 anonim válasza:
Látjátok, máris idiótázzátok egymást. Vajon Isten mit szól hozzá? Erre tanít benneteket a vallásotok? Ha valóban hívő ember vagy, akkor a vitatkozó társadat nem lenne szabad megsértened. A honlap ezen oldalán bárki kérdezhet és írhat. Akkor vagy Isten,- és felebarát tisztelő, ha nem nézed le a másikat. Akkor vagy okos, ha a saját igazadról meg tudod győzni a kételkedőt és türelmesen, kulturáltan tudsz és akarsz válaszolni. Nézzetek magatokba és békéljetek meg saját lelkiismeretetekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!