A Biblia szerint a testünk, az Isten temploma és nem kellene beszennyezni, de ha pl én iszok kólát, akkor azzal ártok a szervezetemnek, tehát bűn? Mert a cigizésre is ezt mondják
Esküszöm ki kellene rakni a Biblia jó néhány oldalára, fejezetére a korhatáros karikát.
Ilyen állatságokat a gyerekek félreértelmeznek, lelkifurdalásuk lesz tőle. Lásd az előző kérdezőt, is aki már "gondolkodni sem mer", mert ez lehet, hogy istennek nem tetsző, vagy 19 évesen szégyenli, hogy dugni szeretne.
Megint jól felbosszantottam magam, a semmin, iszom egy sört, ha etikus, ha nem.
Sziasztok!
Pontosan a Tegnapelőtt 22:59-kor hozzászóló miatt nem írtam tovább a hozzászólásomat. Ha figyelmesen elolvasta volna a hozzászólásomat, akkor látta volna benne a "Véleményem szerint" kezdetű indítást is a vitatott rész előtt. Nem én vagyok elvakult, hanem az aki nem lát... ;-)
Teljesen egyetértek azzal, hogy "EGY PICKWICK TEÁTÓL NEM FOGSZ A POKOLRA JUTNI", főképp, ha gyümölcsteáról beszélünk.... ;-)))) Én például most egy gyümölcsös LIPTONT iszok! Ha figyelni akarsz az egészségedre azért nézd meg mi van a dobozban mielőtt megiszod. Ennyi.
Üdv. Péter
Kedves Péter!
Nyílván nem tudod,de bizony a gyümölcsös Pickwick és Lipton is tartalmaz koffeint.Honnan tudom?Utánnajártam mikor teherbe estem,és direkte koffeinmentes teákat választottam (teakanne,naturland) majd mivel kiderült,hogy vészesen alacsony a vérnyomásom,így az orvosom koffeines teára ítélt,így iszogatom a már említett első kettőt,hogy ne ájuljak úton útfélen.Nem témába vág,de gondoltam elmondom,hogy tudd,bizony a Lipton is tartalmaz koffeint,na nem úgy mint a kóla esetében (nem pörget be rögtön,hanem fokozatosan) de a tealevél tartalmaz.
Kedves utolsó!
Valóban létezik olyan Pickwick és Lipton gyümölcstea, amely tartalmaz koffeint. Ezekre azt írják, hogy "tea with real fruit". Azonban mindkét gyártó kézít olyan gyümölcsteákat, melyekben nincs klasszikus tealevél, hanem csak gyümölcs alapúak. A Pickwick esetén ezek az un. életmódteák (7 féle) és Fruit amour teák (10 féle), melyek koffeinmentesek: [link]
A Lipton esetén a lipton herba teák közt találhatsz csipkebogyó és feketeribizli variációkat - szintén koffeinmentesen ( [link] és a Lipton Eper-málna (Temptation) Gyümölcstea is herba tea, csak a honlapon tévesen a gyümölcsízű fekete teák közé tették... ;-)
Üdv. Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!