A kutyák a farkasoktól származnak? A háziállatokat és a vadállatokat KÜLÖN teremtette meg Isten, nem?
Egyre jobb ez a vita :D Amúgy tényleg, a mutációt kihagytam. De legalább az már bizonyított 100%-ban? :D
Mert számomra az evolúció is az attól még, hogy hiányzik az ember és a majom közötti közös ős. Semmi értelmesebbet nem tudok elképzelni. A teremtés meg nem értelmes, csak szép mese. Nekem.
A darwini evolúció nem tudja megmagyarázni, hogyan fejlődtek ki pl. a madarak.
Sok tulajdonságukra szükségük van a repüléshez, pedig ezek külön-külön baromi hátrányos dolgok, amikkel nehéz lehet túlélni.
Nem vagyok kreacionista, de Darwin kb. azt adja be neküknk a véletlen mutációs emléletével, hogy átmegy a tornádó a roncstelepen és véletlenül összerak egy működő repülőgépet:)
és akkor mi van, ha Isten csinálja az evolúciót? Még mindig...:P
S akkor a "hirtelen" ugrásokra is magyarázat kerül. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
csaxólok, az evolúció tényét már a vatikán sem vitatja...
a teremtés az más tészta, de az evolúció nem foglalkozik a teremtés problémakörével.
nandras.
de az evolúció véletleneket határoz meg mint okokat az egyedek kialakulására...szóval mégiscsak foglalkozik a teremtéssel, csak a vak szerencsék számlájára írja..."öreg hiba". :)
üdv
25/F
LastOne.Left
azta, a teremtésre tudományos bizonyíték, már az ötlet is zseniális.
Olvastam a belinkelt oldalt, hát, a megvalósítás is a várható szintre sikeredett.
Azt nem értem, hogy ha elvileg a hitről szólna, akkor miért kell olyan görcsösen próbálkozni "tudományosan" bizonygatni, mint a linkben is próbálkoznak. Nem arról lenne szó, hogy én hiszek, és nekem ez elég?
És akkor nem kell olyan csúnya nehéz kérdésekkel foglalkozni, mint hogy fajok változása, evolúció, meg mégis mi a búsnak teremtene egy állítólag intelligens tervező olyat, mint a pincsi.
A válasz írója 34%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:42
Ez neked a tudományos magyarázat?! Én is olvastam ezt a kérdést, meg a válaszokat, hát akkora zöldségeket beszél, hogy még viccnek is rossz! Értem én, csak nem értek vele egyet.
Mellesleg milyen véletlenekről beszélünk?? Minden változás azért ment végbe, mert valamilyen környezeti/táplálkozási/egyéb tényezőhöz kellett alkalmazkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!