Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A melegek a pokolra jutnak?

A melegek a pokolra jutnak?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok meleg csak kiváncsi vagyok,És meg lehet gyoni ha igen ??
2010. dec. 23. 15:06
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

"akkor bizony azok az emberek is akik önös céllal szexelnek, ugyanezt fogják tapasztalni"

Ezek szerint te nem önös céllal szexelsz. Ha nem a gyermeknemzés céljával szexelsz, az nem önös cél? Vagy mondjuk egy olyan házaspár, akiknek nincs gyermekük vagy nem lehet, azok szexelése nem önös cél?

Ahogy az egyik korábbi válaszoló is írta, nem hinném hogy a rengeteg gyilkos meg rosszindulatú ember helyett Isten pont egy meleget fog pokolra juttatni, aki tényleg nem árt az égvilágon senkinek, csupán annyi a "bűne", hogy olyan szeret, ami néhány begyepesedett, régimódi embernek nem tetszik.

2010. dec. 24. 00:35
 12/33 anonim ***** válasza:
48%

Hagyjuk a meleg szót!

A homoszexuálisok, ha úgy halnak meg, hogy nem bánták meg tetteiket, akkor a Pokolba kerülnek örökre. Ez azért van, mert a homoszexualitás bűne, magába foglalja az Isten hibáztatását, és felelősségre vonását, és az ellene való lázadást.

Ellenben pl egy hívő gyilkossal, aki ha úgy hal meg, hogy nem bánta meg tettét, akkor a Pokolba kerül egy időre, de semmi kép nem örökre, mert a gyilkossággal nem tagadta meg az igaz hitet.

2010. dec. 24. 02:11
 13/33 anonim ***** válasza:
2010. dec. 24. 02:56
 14/33 anonim ***** válasza:
32%

Vannak olyan szemelyisegek, Akik mar eleve igy szulettek, tehat nem fog a masik nemhez vonzodni.

Nem hinnem, hogy bunt kovet el akkor, amikor a sajat nemevel ugyan, de megis igazi, oszinte szeretetben es tiszteletben elnek.

2010. dec. 24. 07:35
 15/33 anonim ***** válasza:
60%

hm..

Senki nem születik homoszexuálisnak... ez tévhit!

Azért propagálják ezt az állítást, mert céljuk, hogy elfogadtassák. De nincs rá tudományos bizonyíték, és soha nem is lesz.

Tudok egy srácról, aki homokos. Most 30 évesen jött rá. És képzeljétek! Egész életében próbálkozott nőkkel, de soha nem sikeresen. A szexet sem élvezte. Aztán rájött, hogy ő homokos. Persze mert vele született, mi? Na kiderült róla, hogy a saját apja megrontotta gyermekkorában. Pontosan erről van szó. Ez egy lelki betegség, pszichológia!

2010. dec. 24. 09:56
 16/33 anonim ***** válasza:

00:35.

először is az az én magánügyem, hogy szexelek e vagy nem, és hogyan...de megemlítem, hogy van önző és önzetlen szex...az önző szex vágy alapú, amikor saját hiányodat akarod kielégíteni, hiába van benne a párod is, ha neked ez a szándékod első rendben akkor az már paráznaság...a szexet lehet ösztönből is csinálni, mindenféle kéjes gondolatok nélkül, csak úgy, mert éppen azt érzed helyesnek, nem pedig azért, mert már az aktus előtt, még ha pillanatokkal is, vágyat generálsz magadban a párod iránt.

Ennyi a dolog különben. És én erre írtam, hogy ha melegek emiatt valamiféle poklot átélnek, akkor a nem melegek közül is át fogják, mivel a homoszexualitás nem ösztönből jön, hanem vágyból, és a vágy a gondolatokból táplálkozik.

Ja és a bűn az, ami visszatart Istentől...nem az a bűn, amikor másnak ártasz, hanem amikor magadnak...a fejlődésedet blokkolod az a bűn...és a paráznaság ezért az, hiába nem bántasz másik embert. S te bünteted magad ezzel, nem Isten téged...Isten a rendszert állította fel, és ideadta a szabályt. Az más kérdés, hogy sokan félreértelmezik, vagy úgy elemzik le, hogy maguknak legyen nyugtató...de ez még mindig "bűn"...hiszen elfogultan ítélnek(persze nem mindenki). :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. dec. 24. 09:59
 17/33 anonim ***** válasza:
62%

Hm.. önző és önzetlen szex..

Aki meleg, az nem lehet önzetlen a szexben? Nem szexelhet úgy egy másik férfival, hogy nem magának, hanem a másiknak akar örömet szerezni? Te agyhalott :)

2010. dec. 24. 11:54
 18/33 anonim ***** válasza:
46%

Ja, és ha már magánügyről beszélünk, neked mi közöd van ahhoz, hogy valaki otthon, a 4 fal között mit csinál? Ha valaki az emberekkel rendes, rendesen végzi a munkáját stb., miért nem mindegy neked, hogy valaki otthon, ahol nem látja senki, mit csinál.

Ha már magánügyről van szó, ha te a saját magánügyed kikéred magadnak, akkor ugyanezt engedd meg másoknak is.

21. században, társadalomban élünk, nem az őserdőben....

2010. dec. 24. 12:00
 19/33 anonim ***** válasza:
32%
Nem semmi, amit itt egyes vallási fanatikusok írnak. Azt hiszem, hogy ezekből az emberekből lenne elsőként öngyilkos merénylő, ha a Közel-Keleten születtek volna.
2010. dec. 24. 12:50
 20/33 anonim ***** válasza:
64%
A homoszexualitás káros a társadalomban. De amíg nem kezdték el az utcára vinni, addig tudomásul vettük, hogy vannak. Most viszont küzdeni kell ellene, mert tönkreteszi a civilizációt, és gátol a fejlődésben.
2010. dec. 24. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!