Mi az a szcientológia?
A Szcientológia egy vallás, amely nagyobb megértésre törekszik. Azért vallás, mert magával a lélekkel, a szellemmel foglalkozik, és erre helyezi a hangsúlyt. Vannak írásban rögzített vallásos iratai, és van egy olyan közösség, amely egy felekezetet alkot, akik azért vannak együtt, hogy gyakorolja a vallásukat. Egy biztos: úgy tudod meg, hogy mi a Szcientológia, ha Te saját magad megnézed. De így van ez mindennel. Megnézed, és eldöntöt TE MAGAD, hogy igaz-e számodra a benne leírtak. Nem pedig úgy, hogy véleményekre, megérzésekre hagyatkozol.
A Szcientológia nem ártalmas. Magáról az emberről szól, és az embernek nagyobb szabadságot, ad a nagyobb megértés által. Javaslok elsőként egy-két könyvet, amelyet otthon is tudsz tanulmányozni.Aztán majd meglátod, hogy mi is ez.
Nem beszélve arról, hogy ez egy tisztességtelen banda!! leszólítanak az utcán, hogy milyen színű a cipőd, csak azért hogy rábeszéljenek az Un. Oxford teszt kitöltésére. Ez valami személyiségteszt. Persze a teszt eredménye szerint romokban heversz, és csak az ő tanfolyamuk gyógyíthat meg. Miután ezt közölék veled, alá kell írnod egy baromi hosszú szerződést, amit nem olvashatsz el!! Én jókedvűen, lelkileg jó állapotban töltöttem ki a tesztet, ennek ellenére rettenetes lelkiállapotúnak nyilvánítottak. Ott telt be a pohár, hogy még az akaratom ellenére alá akartak velem valamit iratni. Persze amikor haza akartam vinni, vagy el akartam olvasni, nem engedték. És én nem írtam alá. Még jó, hogy elengedtek, és nem kényszerítettek!!! Szóval vigyázz velük, mert egyáltalán nem korrektek.
Van drogprevenciós és tanulástechnológiai programjuk is, így akarnak beférkőzni, az iskolákba, gyanútlan gyerekek közé, hogy behálózzák őket. Ugyanis ők egy szekta, akik eléggé agymosottak szerintem,
Először a dianetikáról érdemes tájékozódnod, és ha azt elolvasod rájössz, hogy sokkal tudományosabb ez az egész dolog mint ahogy gondolják sokan.
Az ellenzőkkel valami probléma van, éppen nem a saját véleményüket tálalják. Csak kapaszkodnak valamiféle más által mondott negatív dologhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!