Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyenek a török fiúk? Mindenk...

Milyenek a török fiúk? Mindenkinek fennt kell tartania a Muszlin vallást?

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 10:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Minden ember más. Minden magyar keresztény?
2010. dec. 23. 10:33
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Tegnap is kérdezgettél efelől. Nem mindenkinek kell tartani az a sz*rt.

Annyiból jobb a török h nem öli a nőit mint a szaúd.

2010. dec. 23. 10:43
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

Egy muszlim sosem használna "ilyen" jelzőt más hitére... pl ettől is jobbak.

A muszlimok nem ölik a nőket... ezt tapasztalatból mondom, inkább a tisztelet a jellemző. De ennek feltétele a vallásosság. Mert különben olyan mint egy átlag magyar, aki egyből le akar fektetni.

2010. dec. 23. 11:15
 4/13 anonim ***** válasza:
A torok es arab orszagokban is vannak katolikusok, tehat nem feltetlenul kell a muszlim vallast gyakorolnia.
2010. dec. 24. 07:04
 5/13 anonim ***** válasza:

Mint szabad ember olyan vallast valaszt, amilyet akar, a csalad nyomasa az mar mas kerdes. En elettarsam muszlim, de nem gyakorolja, miutan en eltem a csaladjaval egy evet, en tobb hagyomanyt es ritust tartok fenn, mint o, pedig en nem is tanultam, es soha nem is gondoltam, hogy "atterjek".

Szoval, egy torok fiu szerintem muszlim marad, maximum nem gyakorolja, de a gyerekei is muszlimok lesznek (ezert fontos a csaladokban mnimum a ferfi muszlim legyen, mert az o vallasat oroklik a gyerekek.

2010. dec. 26. 11:43
 6/13 anonim ***** válasza:

Én muszlim vagyok, és az utolsónak mondom, hogy a hitet nem lehet örökölni!!! Szerinted a hitet lehet örökölni?

Az a muszlim aki hisz is benne, és cselekedeteiben megnyilvánul. A gyerek, ha nem erre van nevelve, és nem is hisz benne, akkor nem muszlim!

Ezt jó lenne végre megérteni azoknak a magyar nőknek, akik olyan emberekkel élnek, akik valaha muszlimok voltak, de már nem azok, mert nem gyakorolják. Az Iszlám szerint az nem muszlim aki semmibe veszi az imát.

2010. dec. 26. 11:51
 7/13 anonim ***** válasza:

En elhiszem, hogy elmelyult vallasoskent, te ezt igy latod, de tedd a szived a kezedre, kb hany muszlim gondolkodik ugy, mint te? Csak kapcsold be a torok tv-t! Ezek szerint a torokok 90%-a nem is muszlim mar, mert egy heti 40 oras munka mellett az en csaladombol nem sokaknak van idejuk leborulni otszor imadkozni, pedig a vallas alappillere! En tisztelem a vallasotokat, de sok-sok eloiras mar nem tarthato a mai eletvitel mellett.

Ha meg muszlim vagy, tudnod kene, hogy ertettem, mikor irtam, hogy a gyerekek az apa vallasat kapjak, muszlim apa es kereszteny anya mellett szerinted melyik vallast fogjak kapni a gyerekek? Mert egy csecsemo dragam meg nem tud vallast valasztani maganak!!!!

2010. dec. 26. 12:04
 8/13 anonim ***** válasza:

Az Iszlám törvényei döntik el, hogy ki a muszlim, és ki nem, és nem az emberek. Aki nem imádkozik érdektelenségből, az nem muszlim.

A gyerek nem örököl hitet. A gyermek addig papíron muszlimnak számít, amíg nemzőképessé válik. Utána viszont, ha nem imádkozik, akkor nem muszlim.

DE, ha az apa eleve, nem muszlim, mert nem imádkozik, akkor a gyerekek, még papíron sem muszlimok, hiába az a neve, hogy "Ahmed"!

Valószínűleg, nálatok is ez a helyzet. A férjed,abból amit elmondtál, arra lehet következtetni, hogy már nem muszlim, így a gyerekek sem. Papíron biztos nem! Azt hogy később ők az iszlámot választják, az jó lenne, és reméljük.

2010. dec. 26. 13:31
 9/13 A kérdező kommentje:

a 11:51-es íronak...

elkérhetném az e-mail címed, ha nem baj szeretnék egy pár dolgok megtudni a hagyományokról.. :)

2010. dec. 26. 22:42
 10/13 anonim ***** válasza:

A lányok szerint, akik kimennek törökbe és visszajönnek onnan, teljesen kielégülten és áradoznak róluk minden jót és mindent megcsinálnak nekik...

Jaj, bocs, ez a vallás topik.

2010. dec. 27. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!