Ahol lehetséges a papoknak nősülni, a feleségek kikenve, kifestve, csili-vili minden. Pírított bőr, stb. Miből telik nekik erre? Hogyan van ez?
Két református házaspárt ismerek, egyik pár lelkész és tanár, a másik pár mindkettő lelkész.Megkeresik a magukra valót, nem a hívek rendeznek gyűjtést a szoláriumra.(Mellesleg a "pirítás" szón könnyesre nevettem magam.)
Na már most, miért ne lehetne mindkét feleség ápolt és miért ne sminkelhetné magát?
Semmi vallási előírás nem tiltja, esetleg a 90 éves mamikák és az általuk befolyásolt fiatalabbaknak lehet kérdés.
A mamikák és az ifjabbak pedig foglalkozzanak a lelki egészségükkel, amibe az is bele tartozik, hogy se ne irigykedjenek, se ne ítéljenek, mert megítéltetnek.
Ezt most nem értem, mert én csak arról tudok, hogy a katolikus papok a nősülésről és a szexről mondanak le.
Sminkről nem volt szó, meg aztán nekik feleségük nincs.
Akinek felesége van, az nem katolikus. Nősülhet, szexelhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!