A katolikus papoknak kb hány százaléka szegi meg az önmegtartóztatási fogadalmát (maszturbálás, szex)?
Az erről szóló statisztikai adatokat a Vatikánban tárolják, talán a vatikáni Fórumon tedd fel ezt a kérdést... ;]
Aztán majd közöld velünk is léci! :D
kinek a pap kinek a papne jut vagy a szakacs
sok papot latok inni, kocsmaban jarni hiszen ok is emberek
Szerintem gyakorlatilag mindegyik.Ők maguk üres formalitásnak tartják.És nemrégiben fel is merült, hogy megváltoztatják ezt.
Egy barátnőm egy kiugrott szerzeteshez ment hozzá.Nagyon durva dolgokat mesélt.
A Nõs Katolikus Papok Nemzetközi Szövetsége 5 éve alakult Párizsban és 15 ország 20 társulását fogja össze. A Nemzetközi Szövetség adataiból tudjuk, hogy a világon 80 ezer nõs pap van, ez az Egyház papjainak kb.20 %-a.
Az önmegtartóztatást (szüzesség) a világ legtöbb vallásában, illetve kultúrkörében tisztelet övezte.. Az ókori Rómában például a szüzeket tilos colt halálbüntetéssel sújtani.(A qrvákat nem védte ennyire a törvény)
Szerintem inkább használják a prostikat az egyház és a mi pénzünkön minthogy a mi gyerekeinket zaklassák a mi pénzünkből.
Szerintem mindenki megszegi mert ők is emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!