Indiai pálmalevelek. Igaz, hogy rajta lehet a sorsunk?
Figyelt kérdés
Szerintetek érdemes erre befizetnem, vagy csak egy nagy átverés az egész?2010. dec. 22. 15:53
2/4 A kérdező kommentje:
De ekkora csalás nem lehet, több száz ember vesz részt benne itthon és külföldön is. Nagyon érdekes az egész. Tudom, hogy India nagyon szegény ország, de azt a tömérdek pálmalevelet akkor is képtelenség így megírni.
2010. dec. 22. 16:14
3/4 anonim válasza:
Szerintem egy nagy pénznyelő az egész. A múltról olyan általános dolgok vannak, hogy bárhonnét összekaparják (igen, neveket is, internet világában semmi sem lehetetlen), szóval szerintem egy nagy parasztvakítás az egész.
4/4 anonim válasza:
1: nincs olyan, hogy előre megírt sors. szabad akarat van, persze, ez felelősséggel járna, megértem, hogy nem tetszik. 2: minden, amiért fizetned kell ebben a világban, valószínű, hogy nem Istentől származik, ugyanis "ingyen kaptátok, ingyen adjátok" ha nem Istentől származik, akkor sátánhoz lehet köze, vele pedig nem jó kapcsolatba kerülni, mert ő a hazugság atyja, aki emberölő volt kezdettől fogva.
3: 7 milliárdhoz képest a pár 100 nem egy nagy arány. ennyien olyanok is vannak, akik a méhlepényt imádják. de: "a vég idején az emberek inkább odahajtják a fülüket a mesékhez, semmint Isten szavához"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!