Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Él ma Magyarországon olyan...

Él ma Magyarországon olyan fiatal aki vallásos keresztény?

Figyelt kérdés

A papokon kívül,természetesen.

Mármint olyan fiatal aki naponta imádkozik,templomba vagy gyülekezetbe jár,bibliában előírt elvek szerint él és hisz is benne.

Mert én még nem találkoztam soha ebben az országban olyan fiatallal aki így vagy eszerint élt volna.

Persze van egy haverom aki keresztény ált. suliba járt és kötelező volt neki temlomba járni,de ő és az osztálytársai csak röhögtek az egészen,kicsit sem voltak vallásosak.

Ezek szerint a keresztény hit sorsa végleg megpecsételődött és kipusztulásra ítélődött(legalább is Mo.-n).

Hiszen ha nincs fiatal utánpótlás akkor előbb-utóbb vége lesz a "dalnak".

Egyébként csak kíváncsiságból kérdezem.

2010. dec. 19. 21:31
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
Hát az egész sulink... Jó mi is éljük az életünket szórakozunk de nagyon komolyan vesszük. És ha ilyenről van szó figyelünk.
2010. dec. 26. 15:22
 32/35 anonim ***** válasza:

Szia!

18 évesen hívő keresztény vagyok. :) Olykor elbukom, olyat csinálok amit nem kéne. De azért mert embert vagyok és utána bocsánatot kérek.

Egy kicsit kijavítalak, van különbség keresztény és keresztény között:

Vallásos keresztény: megvan keresztelve, esetleg konfirmálva, néha templomba jár, néha imádkozik.

HÍVŐ KERESZTÉNY: napi kapcsolatban áll IStennel. Bibliát olvas, hálát ad, imádkozik....Gyülekezetbe, templomba jár rendszeresen.

van utánpótlás és reméljük csak több lesz! :)

Egyébként én katolikusnak vagyok keresztelve, de evangélikusnak konfirmálva. És evangélikusnak vallom magam. Mert ezt választottam! :)

2011. jan. 12. 17:40
 33/35 anonim ***** válasza:
pl én.én már 7-8éves korom óta rendszeresen imádkozom,járok templomba stb.és nem azért,mert így neveltek,hanem saját elhatározásból.
2011. jan. 28. 22:11
 34/35 anonim ***** válasza:
Sajnos sokakba belenevelik a szülők és felnőttként is agymosottak lesznek.
2014. okt. 24. 03:50
 35/35 anonim válasza:
Asszem kicsit későn, de igen van :D c:
2020. ápr. 19. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!