Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért hagyjuk, hogy a vallások...

Miért hagyjuk, hogy a vallások megosszanak minket?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Én például nem hagyom.
2010. dec. 15. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Csak a korlátolt embereket osztják meg a vallások, aki normálisan gondolkodik, az elfogadja mások vallását, és nem csinál problémát abból, ha az ismerősének/családtagjának más nézetei vannak.

Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, miért hagyjuk, hogy az ételek megosszanak minket? Hiszen van olyan ember, aki szereti a borsófőzeléket, és van, aki nem. Ha te mondjuk szereted, gondolom, nem állsz neki csépelni egy olyan embert, aki nem szereti, csak mert nem vagytok egy véleményen. A vallásoknál is így működik, vagyis így kéne működnie, de sokan ebből valamiért hatalmas problémákat csinálnak, pedig nem kéne.

2010. dec. 15. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Megjegyzem, hozzám még nem jött oda egy ateista sem, hogy "te, figyeljémá, nem akarsz ateista lenni? adakozni? venni ilyen bugyuta agymosó könyveket?" míg a keresztény és ilyen-olyan hittérítők lépten nyomon piszkálják az embert. Miért kell erőltetni?
2010. dec. 15. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A "ne higyj istenben, mert az egész egy mese és hülyeség" és hasonló szövegek ugyanaz az ateisták részéről, mint a hittérítés a vallásosak részéről. Ilyen szövegből pedig már én is jó sokat kaptam ezen az oldalon is, meg élőben is. Szóval az ateisták is térítenek, csak épp ők ezt másképp nevezik.
2010. dec. 15. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért hagyjuk, hogy a politika megosszon bennünket??????
2010. dec. 16. 02:14
 6/6 anonim ***** válasza:
mert buták vagyunk és tudatlanok.bár én konkrétan nem tartozom semmilyen valláshoz,de úgy látom a vallásosok általában nem látják a fától az erdőt.
2010. dec. 16. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!