Katolikus pap lehet szerelmes?
Tudom már régi bejegyzés ez,de én is ilyesmi cipőben jártam/járok!
És pont egy bibliai idézet jutott erről most eszembe valamiért- de elnézést ha mások szerint nem ide tartozik:
,,..Mert mindenki saját kívánságától vonzva és csalogatva esik kísértésbe." (Jakab 1,14)
Plusz én elkezdtem nézni az Isten áldjon,Esperanza című sorozatot. Az is megér egy misét ahogy mondani szokták..más kérdés hogy ott össze jönnek a legvégén.
De kitartást kívánok neked ha még mindig fennáll azóta a helyzet,vagy remélem , bármilyen irányba is de javult a helyzet!
Az előző vagyok..ugye tapasztalatból tudom,de igenis egy pap lehet szerelmes. Nálunk is ilyen a helyzet. Nem tehet az érzéseiről, ő is ember.
De ugyan akkor megértem hogy -már- nem akar többet, mert a hivatása köti. És el is fogadom. Persze nekem még azóta is érzéseim vannak felé, és úgy látom a mai napig hogy neki is csak már kicsit "csillapodott". De elég jól ismerem már ahhoz hogy a nézéséből a mai napig meg tudjam állapítani hogy érez valamit irántam,ha az már nem is szerelem,csak mondjuk még mindig szimplán " tetszem" neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!