Nekem miert nem segit Isten a szerelembe?
Szia, én 25 évesen találtam meg életem párját. Mivel keresztény vagyok, ezt azt jelenti, hogy addig nem volt igazi kapcsolatom. Én is szomorkodtam, hogy nem lesz soha senkim (bár én nem futottam senki után) és csináltam egy hülyeséget: összejöttem egy pasival akivel nem kellett volna. Egy hét után vége lett, mert iszonyú bűntudat gyötört. Nem is annyira Isten, hanem önmagam miatt. Hogy feladtam az elveimet és szerelem nélkül összejöttem valakivel, hogy "legyen2 valaki. Eldöntöttem, hogy mostantól nem akarok senkit. Magammal foglalkoztam, a saját lelki fejlődésemmel, és az egyetlen imám azóta is az: Legyen meg a Te akaratod. Pár hónap múlva megtaláltam életem párját, egészen különleges körülmények között,mindketten azt mondjuk: Isten ajándéka volt a mi találkozásunk. Házasok vagyunk, és van egy kislányunk.
Ne türelmetlenkedj, ne görcsölj, és becsüld magad többre, mint hogy szerelem nélküli kapcsolatokban tengődj. Igaza volt az egyik előttem szólónak: törődj a lelki fejlődéseddel. A többi majd jön magától.
Sok sikert.
figyu Isten nem végzi el a dolgot helyetted csak segít...:D
am én is kérem őt hogy segítsen nekem..:D
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!