Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért cikizi az emberek...

Miért cikizi az emberek többsége a templomba járó, vallásos embereket?

Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 13:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Katolikus gimibe jártam, hívő vagyok azóta is, járok templomba, zenélek egy templomi csapatban, de még soha nem éreztem, hogy lenéznek emiatt. ja és a szánalomból sem kérek, köszönöm, nincs miért...:)Fontos a hitem, bár nem tartok be minden előírást, amit talán be kellene, de érzem azt hogy Isten segít és velem van, annak ellenére, hogy messze nem vagyok tökéletes. Bulizni járok, rengeteget dolgozom, van egy pasim, akit nagyon szeretek, szóval miért is kellene szánalommal nézni?:)
2009. nov. 19. 14:27
 12/14 anonim ***** válasza:

"azért is néznek le mert a templomba szegények járnak és asziszik te is koldus vagy"

Mi van????:) A templomba szegények járnak? Ezen olyan jót mosolyogtam, vicces vagy:)

2009. nov. 19. 14:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért cikizik mert a társadalmunkban ez az általánosan elfogadott viselkedési forma.

Máshol, más településen, más országban nem igy van.

Ha sok keresztény lelkületü ember élne Mo.-on akkor más vezetöket választana a nép. Meglátszódna az ország boldogulásán. Ez kicsit messze van még, de addig is tehetünk egy csomó mindent:

Lehet barátságosan mosolyogni, illedelmesnek lenni a mindennapok autós-gyalogos-tömegközlekedös óráiban.

Példát mutatni a viselkedésünkel.

Kiállni a hitünk mellett.

Önzetlenül segiteni, ha megkérnek valamire.

Hitben élni és megmutatni, hogy nem vagyunk apró sz@rtúró bogárkák,akik hátrafele tolatnak a többi emberrel szemben, hanem fejlödünk, gazdagodunk, okosodunk Isten dicsöségére, Isten keze által!

Nemde? -avagy miért bizonygatnád,hogy jó hinni? -vagy miért szégyellenéd, ha látszik a hitedböl jövö áldás az életedben?

2009. nov. 19. 15:38
 14/14 anonim válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki, ha valaki komolyan gondolja... Én azoktól a képmutató emberektől kapok hányingert, akik a rózsafüzérrel a nyakukban alszanak el, meg templomba járnak, és mellette az életvitelük még csak nem is hasonlít a vallásos emberekéhez... (lopnak, csalnak hazudnak) -> sajnos sok ilyet ismerek. Ezektől a hányinger kerülget...

Aki komolyan gondolja azzal semmi bajom...

Én is sokáig jártam misére, amíg el nem jöttek a választások, és a pap el nem kezdett a fidesz mellett kampányolni! A fenébe is, ha templomba megyek, hagyjanak engem a politikával!

2009. nov. 19. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!