Miért cikizi az emberek többsége a templomba járó, vallásos embereket?
"azért is néznek le mert a templomba szegények járnak és asziszik te is koldus vagy"
Mi van????:) A templomba szegények járnak? Ezen olyan jót mosolyogtam, vicces vagy:)
Azért cikizik mert a társadalmunkban ez az általánosan elfogadott viselkedési forma.
Máshol, más településen, más országban nem igy van.
Ha sok keresztény lelkületü ember élne Mo.-on akkor más vezetöket választana a nép. Meglátszódna az ország boldogulásán. Ez kicsit messze van még, de addig is tehetünk egy csomó mindent:
Lehet barátságosan mosolyogni, illedelmesnek lenni a mindennapok autós-gyalogos-tömegközlekedös óráiban.
Példát mutatni a viselkedésünkel.
Kiállni a hitünk mellett.
Önzetlenül segiteni, ha megkérnek valamire.
Hitben élni és megmutatni, hogy nem vagyunk apró sz@rtúró bogárkák,akik hátrafele tolatnak a többi emberrel szemben, hanem fejlödünk, gazdagodunk, okosodunk Isten dicsöségére, Isten keze által!
Nemde? -avagy miért bizonygatnád,hogy jó hinni? -vagy miért szégyellenéd, ha látszik a hitedböl jövö áldás az életedben?
Egyáltalán nem ciki, ha valaki komolyan gondolja... Én azoktól a képmutató emberektől kapok hányingert, akik a rózsafüzérrel a nyakukban alszanak el, meg templomba járnak, és mellette az életvitelük még csak nem is hasonlít a vallásos emberekéhez... (lopnak, csalnak hazudnak) -> sajnos sok ilyet ismerek. Ezektől a hányinger kerülget...
Aki komolyan gondolja azzal semmi bajom...
Én is sokáig jártam misére, amíg el nem jöttek a választások, és a pap el nem kezdett a fidesz mellett kampányolni! A fenébe is, ha templomba megyek, hagyjanak engem a politikával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!