Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha folyamatosan olyan férfiakr...

Ha folyamatosan olyan férfiakról vannak szexuális fantáziáim, aki nem a férjem, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Szeretem a férjem, a házaséletünk is jó, de valahogy 20 év és 4 gyerek után már hiányzik az a romantikus izgalom, az újdonság varázsa, a szenvedély. Sokszor elképzelem, hogy más férfival vagyok. Nem csak a szexet, hanem romantikus kapcsolatot, sok izgalommal, drámával. Mint egy film. Ezek sokszor regény vagy filmszereplők, néha ismerősök.

Sosem csalnám meg a férjem, de tudom, hogy ez is bűnnek számít.

márc. 24. 20:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%
Majd megunod. xD
márc. 24. 20:32
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát amíg csak a fejedben van, ÉS nem okoz számodra túl nagy fájdalmat visszatérni a valóságba, én nem aggódnék ezen. Biztos vagyok benne, hogy a férjed is valami huszonéves monokinis csajra csorgatja a nyálát időnként.
márc. 24. 20:58
 3/14 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, amit itt leírtál.
márc. 24. 21:22
 4/14 A kérdező kommentje:

"Én pedig azt mondom nektek, hogy aki bűnös vággyal asszonyra néz, szívében már házasságtörést követett el vele. Ezért ha jobb szemed megbotránkoztat, vájd ki és dobd el! Inkább egy tagod vesszen oda, mintsem az egész tested a kárhozatra jusson. "

Szóval, amíg a fejemben van is gond.

márc. 24. 21:24
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Egy apró megjegyzés. Én hosszú évek óta készítettem faterral házi kolbászt. Az alapanyag keverését - fűszerezést követően, mennyiségtől függetlenül - soha nem fakanállal, ha nem kézzel csináltam. Amúgy grat a kolbászhoz!!!!! Sok sikert a továbbiakhoz. :D
márc. 24. 22:16
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Gyere át 67/F
márc. 24. 22:38
 7/14 anonim ***** válasza:
64%
Foglalkozz a 4 gyerekeddel inkább. Az hasznosabb.
márc. 25. 00:28
 8/14 anonim ***** válasza:
41%
a színes fantázia sosem volt bűn
márc. 25. 00:49
 9/14 A kérdező kommentje:
Szóval ha éjjelente elképzelem, hogy a munkatársam hogy és milyen módokon szeretkezik velem, nem számít bűnnek?
márc. 25. 04:35
 10/14 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es, hidd el foglalkozom velük eleget. Annyit hogy magamra már semmi időm nem jut. Talán megengedhető, hogy abban az 5 órában, ami alvásra jut, ne velük foglalkozzak.
márc. 25. 04:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!