A keresztények miért akarnak folyamatosan téríteni? Ők hogyan reagálnak ha pl. egy ateista úgy prédikálna, hogy a Biblia tündérmese, Jézus nem létezett, a hívők gyávák?
Te amúgy terítő keresztényekkel merre találkoztál?
Tapasztalataim szerint a jehovák és kisebb gyülekezetbe járok térítenek csak.
Ne adjátok azt, a mi szent, az ebeknek, se gyöngyeiteket ne hányjátok a disznók elé, hogy meg ne tapossák azokat lábaikkal, és néktek fordulván, meg ne szaggassanak titeket!
Ezt mondjad nekik :)
Márk 16,15
És monda nekik: Elmenvén e széles világra, hirdessétek az evangéliumot minden teremtésnek.
Amíg nem ragadott meg Jézus szeretete, addíg én is azt gondoltam, hogy ez az egész mese Jézusról.
Na, de azóta tudom, hogy Ő tényleg él.
Mindenképpen meg kell tapasztalnotok ezt, hogy érthetővé váljon a Biblia Számotokra.
Isten országában szeretet, elfogadás van... béke, öröm...
Amíg el vagytok választva Isten szeretetétől halott a szellemetek és nem is nagyon értitek miről írok.
Azt, hogy vki beszél Jézusról úgy fogalmazza a Biblia, hogy magvetés. Nekem is vetettek és egyszer teljes hitre jutottam. Nem egy napos folyamat volt.
Nem gondolkoztatok még el, hogy mire ez a fölösleges nagy ellenállás Bennetek Isten felé?
Ennyi erővel meg is békélhetnétek Vele. A hazugságnak, a gonoszság erőinek kellene ellenállni.
Én pl. attól vagyok ki, hogy az embereket ennyire Isten ellenségeivé tette.
6-os!
Mindent tökéletesen írtál! 👍👏
Sajnálom akik el fognak veszni. De az Úr meghagyta a szabad akaratot, így én is ekképp cselekszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!