Ferenc pápa miért sértegeti folyamatosan a katolikusokat, keresztényeket?
Hosszú ideje egy olyan pápa, aki a valódi keresztény értékrendet képviseli és ráadásul olyan irányba nyit ami a mai kor emberéhez közelebb hozhatja (mégegyszer: valódi) a keresztény értékeket. Akik sértésnek vehetik, azok a hazug, szemforgató hamis papok, álkeresztények (itthon aztán bőven van). Vegyék is magukra.
Én kedvelem a pápát. Úgy is, hogy nem vagyok keresztény, meg sem vagyok keresztelve.
Én egyszer ismertem egy embert, akinek az unokatesója feleségének a bátyja hallotta, amint Ferenc pápa azt mondja az egyik mellette álló bíborosnak: "Barátom, menyi ember gyűlt itt össze!"
Pedig bíboros volt az illető, nem barát.
Na várj...az úgy hangzott, hogy "jobb ateistának lenni, mint álszent katolikusnak".
Ezzel miért nem értesz egyet? Véleményed szerint pl, egy tolvaj aki azt hirdeti ő a keresztény istent szereti az többet ér mint egy ateista?
Nem értem mikor sértegetett volna bárkit is, ha ezt annak veszed akkor veled van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!