Ferenc pápa miért sértegeti folyamatosan a katolikusokat, keresztényeket?
Kérdező, ezek közül te melyik vagy?
Álszent keresztény, vagy pedig úgy akarsz szaporodni, mint a nyulak?
Szerintem is teljesen igaza van, és nekem is egyre rokonszenvesebb.
A pápa azzal a gyakorlattal őróbál szakítani szerintem, hogy korábban az "igazi" keresztény megpróbált mindenkit magtéríteni. Ki-ki a maga módszereivel. Pl. amikor én 8 éves voltam és elkezdtek hittanra járatni, az esperes úr első (és tényleg az első) mondata az volt, hogy "aki nem hisz Istenben, az a pokolra jut". Tekintve hogy én a magam nyolcéves fejével az addigi istentudat nélküli életemmel is remekül megvoltam, az első dolgom volt hogy elhatározzam: a lóf..szt..... Na ennyit a hittérítésről.
A Pápa nem gondolja alábbvalónak azt az embert aki nem hisz Istenben és ez így van rendjén. Mondom, szeretem ezt a Pápát. Felnézek rá ateistaként is.
33.
Vagy legyetek jó fák, és teremjetek jó gyümölcsöt, vagy legyetek romlott fák, és teremjetek romlott gyümölcsöt; mert gyümölcséről ismerik meg a fát.
34.
Mérges kígyóknak fajzatai, mi módon szólhattok jókat, holott gonoszak vagytok? Mert a szívnek teljességéből szól a száj.
35.
A jó ember az ő szívének jó kincseiből hozza elő a jókat; és a gonosz ember az ő szívének gonosz kincseiből hozza elő a gonoszokat.
36.
De mondom néktek: Minden hivalkodó beszédért, a mit beszélnek az emberek, számot adnak majd az ítélet napján.
37.
Mert a te beszédidből ismertetel igaznak, és a te beszédidből ismertetel hamisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!