Meddig van ideje megtérni egy bűnös életúttal rendelkező embernek?
Szia.
Istent nem lehet becsapni.
Isten mindenkinek látja a szív állapotát, hogy miért akkor változtatott az életén, és azt is, mennyire őszinte a megbánás.
Nincs túl világ.
A halalaig. Utana mar egyaltalan nem.
Nem tudhatod, mikor erkezik el a halalod es hogy lesz-e eleg idod az osszes bunodet megbanni. Nyilvan egy masodperc nem elegendo a teljes megbanashoz ( felteve ha meg vagy keresztelve).
4
Ha valaki nincs megkeresztelve, az térhet meg soha? A zsidók sincsenek megkeresztelve es a muszlimok sem, pedig ugyazt az istent imádják!
Sőt a keresztény biblia alapja a zsidó ószövetség.
5-ös, nem ugyanazt imádják.
János16,2
A gyülekezetekből kirekesztenek titeket, sőt jön idő, hogy aki öldököl titeket, mind azt hiszi, hogy isteni tiszteletet cselekszik.
A fő kérdésre válaszolva: Csak addig lehet megbánni a bűnöket, amíg él az ember.
Olyan nincs, hogy életed végéig gyűlölsz egy olyan embert, aki a tudtodon kívűl élete végén megbánta a bűneit, aztán halálod után meg megbánod azt hogy gyűlölted.
Az ördögi tanítás, hogy "nem szükséges földi életünkben megbánni a bűneinket."
Máté7,21-23
Nem minden, aki ezt mondja nekem: Uram! Uram! megyen be a mennyek országába, hanem aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.
Sokan mondják majd nekem ama napon: Uram! Uram! Nem a te nevedben prófétáltunk-e, és nem a te nevedben űztünk-e ördögöket, és nem cselekedtünk-e sok hatalmas dolgot a te nevedben?
És akkor vallást teszek majd nekik: Sohasem ismertelek titeket; távozzatok tőlem, ti gonosztevők.
János8,42-47
Monda azért nekik Jézus: Ha az Isten volna a ti atyátok, szeretnétek engem, mert én az Istentől származtam és jöttem; mert nem is magamtól jöttem, hanem ő küldött engem.
Miért nem értitek az én beszédemet? Mert nem hallgatjátok az én szómat.
Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen őbenne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól, mert hazug és hazugság atyja.
Mivelhogy pedig én igazságot szólok, nem hisztek nekem.
Ki vádol engem közületek bűnnel? Ha pedig igazságot szólok, miért nem hisztek ti nekem?
Aki az Istentől van, hallgatja az Isten beszédeit; azért nem hallgatjátok ti, mert nem vagytok az Istentől valók.
1-es vagyok
Nem értettél meg.
Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!