Hogyan lehet a Teremtő Jóisten áldását kérni? Ha nem vagyok pap, szerzetes, akkor is tehetek ilyet? Ha igen, akkor hogyan, milyen formában? ⤵️
Szeretnék áldást kérni a Jóistentől, például a világbékére, emberiségre, szeretteimre, barátaimra, növényekre, állatokra, stb - de nem tudom, hogy hogyan lehet ezt csinálni?!
Magyarázzátok el, kérlek. Köszönöm!
Bemész a belső szobádba, ahol senki sem lát. És ott titokban imádkozol mennyei Atyádhoz, aki a rejtekben is nagyon jól lát és azt is tisztán érti, ha csak éppen, hogy suttogsz hozzá. Ne légy bő beszédű. Kezd úgy, mint ahogyan a miatyánkot szoktad. Aztán valahova sződd bele, hogy áldja meg azt, amit szeretnél. De legyen meg az Ő akarata, ezt azért hangsúlyozzuk ki.
Én kollégámra kértem az áldást, hogy gyógyuljon fel a leukémiából és hogy újra velünk együtt cumikázhasson a raktárban a nyugdíjig, mellesleg áldja is meg a Jó Isten egy gyerekkel.
És Atyánki a mennyben hallotta ezt az imát, amit néhányszor elmondtam és a kolléga felgyúgyúlt, nálunk dolgozik és gyereke született. A poén, hogy utólag mondta el, hogy a dokik igen csak kevés esélyt jósóltak arra, hogy összejön nekik a dolog. És láss csodát, összejött.
Egy másik kollégámnak kivették az eggyik golyólyát és egyszer később fájlalta a másikat. Imádkoztam érte, hogy ne legyen baja a golyólyának és őt is áldja meg az Isten egy gyerekkel. És volt egy lánya, most már van egy fia is.
Isten úgy vettem észre , hogy szívesen teljesíti az olyan áldásokat, ami az érintetteknek melóval jár.
Szerintem inkább egy olyan világszervezet munkájára kérd az áldást, amelyik célja a béke.
De isten mindig örül és boldog, ha beszélünk hozzá. És, ha beszélünk neki az álmainkról, békés ártatlan vágyainkról, mint a világbéke, akkor azért segít benne. De nem fog helyettünk megcsinálni mindent. Inkább segít.
Magamnak has kérek valamit, akkor csak abban segít, amivel munkám van. Hiába kérem a lottót és játszom is meg, azt nem fogja kihúzni nekem. De azért megjátszom a számokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!