Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Én már tojok világba. A...

Én már tojok világba. A szentlélek tudatta velem, hogy kiválasztott vagyok. Katolikusok! Veletek is tudatta már a Szentlélek, hogy üdvösségetek biztosítva van?

Figyelt kérdés
Nem imádkozok, minek? úgy is a mennyországba kerülök.

jan. 5. 07:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
36%

Meg van írva, aki felmagasztalja magát azt megalázzák. Meg van írva a kevélység az bűnre vezető út. Meg van parancsolva ne tojd le a világot, szeresd felebarátaidat mint magadat. Meg van írva ami embereknek lehetetlen az Is stennek lehetséges, mert a kegyelem által üdvözülsz, azt te itt a földön semmilyen öndicsérettel nem tudod elérni.

Tanulj többet a hitről, Krisztustól.

jan. 5. 19:58
 12/12 anonim válasza:
52%

Kérdező!

Jól összezagyváltál itt mindent feltételezem hogy ez egy kamu kérdés

mivel a világban levő emberek felé a Szent Szellem arra vezet hogy együtt érző módon viselkedj velük szemben ha teveled beszél a Szent Szellem akkor nem csak azt közli hogy kiválasztott vagy hanem arra is ösztönöz hogy imádkozzál......

Amely nem üdvösségi kérdés de a kiválasztottak keresik az Istennel a kapcsolatot-közösséget és az Isten is hasonlóan a választottaival.

jan. 6. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!