Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Előfordulhat velem olyan...

Előfordulhat velem olyan KERESZTÉNYI SZERENCSE(!) hogy a jövő évre vonatkozóan végre-valahára tartós barátság alakuljon ki köztem és egy másik nő között?!

Figyelt kérdés
Én is nő vagyok, 50 éves és elvárhatnám végre hogy nem önmagukat reklámozó "szex- és szerelemfüggő" pasik csorgatják rám a nyálukat értelmetlenül?

#hosszasabb betegállomány után vagyok
dec. 27. 23:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet
dec. 27. 23:56
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Isten segítsége nem szerencse, hanem valódi Istentől jövő segítség! Isten segítsége csodákon keresztül megy végbe. Ha azt akarod, hogy Isten segítsen, imádkoznod kell Istenhez! Csak Istent imádd, és csak Istenhez imádkozz! Mindig imádkozz Istenhez, mert Isten mindig segít, bárhol is vagy! Isten a legnagyobb, Istentől van minden, ami jó, és nincs tőle olyan, ami rossz! Isten végtelen szeretet, végtelen dicsőség, végtelen megbocsátás, végtelen igazság, végtelen élet. Keresztényként az legyen a célod, hogy Istennel legyen jó kapcsolatod. Jézus Krisztus szavait kövesd a világi élet helyett. Persze élhetsz úgy is közösségi életet, és lehet úgy is sok barátod, ha követed Jézus Krisztus szavait. De ahhoz rendszeresen kell járnod keresztény közösségbe. Mert keresztényként világi közösségben nem fogsz tudni úgy barátkozni, vagy úgy élni, ahogy szeretnél, vagyis Jézus Krisztus szavait követve! Ha Isten segítségét kéred, akkor viszont higgy benne nagyon, sokat imádkozz, és kövesd Jézus Krisztus szavait, vagyis a mindennapokban is cselekedj úgy, ahogy Jézus Krisztus mondja! Amikor imádkozol, bocsáss meg másoknak, azoknak is, akik rosszak voltak veled. Bánd meg Istennek saját bűneidet őszintén, és kérd Istentől, hogy segítsen, hogy tudd követni Jézus Krisztus szavait. Higgy Istenben, imádkozz Istenhez, kövesd Jézus Krisztus szavait, és olvasd az Újszövetséget!
dec. 28. 00:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Nyilván egyetértek a 2-es szövegdoboz sorainak túlnyomó részével. Legutóbb egy 9 évvel fiatalabb férfi ajánlkozott hosszú távra "boldoggá" tenni. Az ő saját elképzelései szerint.

Kijelentettem, hogy ez így nem megy. Önző, kisajátító szeretet nem kell! Nőkben inkább jobban megbízom. Férfiak is tudnak keresztényiek lenni azért, csak van egy józan határ.

dec. 28. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!