Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Veletek is előfordult már...

Veletek is előfordult már ilyen és miért van ez?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőm ha bepasizik akkor alig lehet vele felvenni a kapcsolatot.

Kevesebbet beszélünk ilyenkor de attól függetlenül tervezünk programokat meg hasonlók, de azért engem ez eléggé idegesít.

Ha pedig szakítás van akkor meg minden vissza áll a régi kerékvágásba.

2023. jún. 16. 17:28
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Tapasztaltam hasonlót barátokkal kapcsolatban, de valahol normális, hogy kevesebb ideje lesz az embernek a barátaira, ha lesz komoly kapcsolata.
2023. jún. 16. 17:40
 2/10 anonim ***** válasza:
71%

Miért kellene irigy "barátnőkkel" foglalkozni?

A párom nyilvánvalóan mindenkinél fontosabb, a barátnőkben úgyis csak csalódik az ember. 100%, hogy lelép, a kérdés csak az, hogy mikor.

2023. jún. 16. 17:50
 3/10 A kérdező kommentje:

2-es, ha az "irigy" jelző alatt rám celoztal, ki kell abranditsalak egyáltalán nem vagyok irigy. Sőt örülök, hogy boldog és kapcsolata van végre, szimplán a logikáját nem értem a jelenségnek 😃

Ha van párkapcsolatom nekem is a párom áll a barátok előtt, viszont igyekszem megtalálni az egyensúlyt.

Ha ennyiből neked irigység jön le az elég nevetséges 🤌🏻

2023. jún. 16. 18:16
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy a nevetséges, márpedig igaza van a 2-esnek. Jó esetben a párjával foglalkozik többet az ember, nem pedig a haverokkal pl. ha szoros a baráti kapcsolat akkor is előbb utóbb alább hagy, mert a szerelem dominánsabb érzelem mint egy barátság. Persze az is elég mély de a szerelem más és az azzal mélyülő társas szerelem. Azok szokták ezt furcsállni akiknek nincs barátja mert nem értik és inkább megszólják a másikat minthogy megértsék.
2023. jún. 16. 20:00
 5/10 A kérdező kommentje:

Látom nehéz a szövegertes 😃

Már leirtam, hogy örülök a kapcsolatának csak nem értettem ezt a dolgot amivel egyébként nem vagyok egyedül a világon. Foleg azért mert ha már említetted így anonim látatlanban, rajta kívül is vannak barátaim viszont náluk nem áll fenn ez a dolog.

Ez az oldal tudtommal arra van, hogy kérdéseket tegyünk fel amire kíváncsiak vagyunk nem megjegyzeseket amiknek semmi valosagalapja nincs 🤌🏻

2023. jún. 16. 20:27
 6/10 A kérdező kommentje:

Egyébként a valaszomban ezt írtam úgy látom nem sikerült elolvasni 😃

"Ha van párkapcsolatom nekem is a párom áll a barátok előtt, viszont igyekszem megtalálni az egyensúlyt"

2023. jún. 16. 20:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Úgy se fogod megtalálni az egyensúlyt, mert az érzelmek dominálnak hidd el. Akárhogy is akarsz köztes lenni vagy az egyiket vagy a másikat fogod elveszíteni.
2023. jún. 17. 08:35
 8/10 anonim ***** válasza:
A "fél érzelmeket" senki sem szereti. Azaz a kicsit vele is vagyok de őt sem hanyagolom el, és főleg olyan eseteknél lesz majd ez mérvadó amikor szülinap, vagy más fontos esemény van és közbe a másiknak is és nem tudsz ketté szakadni, de mindegyik egy teljes napot szeretne tölteni veled. És ez a többi sima napon is így van. Mert ha barátnő csak barátnő a társ meg csak társ.
2023. jún. 17. 08:37
 9/10 anonim válasza:
Szia. Véleményem szerint igen, igaz, hogy amikor az embernek párja lesz, kevesebb idő lesz a barátokra, mert a párod prioritás lesz. A kérdés szerintem inkább arra vonatkozik, hogy neked elég drasztikus volt a változás. Sülve főve együtt, aztán már csak egyszer találkoztok egy héten vagy hónapban(ki tudja). Ebbe közre játszhat az is, hogy miért is alakult ki ez a barátság. Ahogy látom a te oldalaról egyfajta szükségesség is ez a barátság. Az, hogy megért, az, hogy rengeteg időt vagytok együtt, sose hagy egyedül, hogy bármit megbeszélhetsz vele, ezek azok amik csak úgy eltűntek hirtelen és nem rád fókuszálódnak. Ennek több oka is van/lehet, de a lényeg az, hogy most már nem kapod meg azt az érzelmi támogatást amit eddig kaptál, ezért zavar. Hogy mi az, amiért azt érzed, hogy probléma és zavar, hogy nem annyira elérhető, azt csak te tudod megmondani. Magány, önbizalom hiány, elhagyástól való félelem ezek azok, amik okozhatnak féltékenységet vagy irigységet legtöbb esetben. Ezeket az érzelmeket pedig az nem zárja ki, hogy örülsz az ő boldogságának, még jó, hogy örülsz neki, ebből is látszik, hogy a barátnődről beszélsz, de ugyan akkor azt a figyelmet, azt a törődést, amit te kaptál, másnak adja, éppen ezért igen is lehetsz féltékeny meg irigy és igen is akarhatod magadnak ezt. Szóval szerintem a legjobb kérdés az, hogy benned mi zajlik le, nem benne.
2023. júl. 17. 23:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Még mindig nem vagyok sem féltékeny sem irigy. Szimplán nem értem a lényegét ennek a jelenségnek
2023. júl. 18. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!