Veletek is előfordult már ilyen és miért van ez?
Egyik barátnőm ha bepasizik akkor alig lehet vele felvenni a kapcsolatot.
Kevesebbet beszélünk ilyenkor de attól függetlenül tervezünk programokat meg hasonlók, de azért engem ez eléggé idegesít.
Ha pedig szakítás van akkor meg minden vissza áll a régi kerékvágásba.
Miért kellene irigy "barátnőkkel" foglalkozni?
A párom nyilvánvalóan mindenkinél fontosabb, a barátnőkben úgyis csak csalódik az ember. 100%, hogy lelép, a kérdés csak az, hogy mikor.
2-es, ha az "irigy" jelző alatt rám celoztal, ki kell abranditsalak egyáltalán nem vagyok irigy. Sőt örülök, hogy boldog és kapcsolata van végre, szimplán a logikáját nem értem a jelenségnek 😃
Ha van párkapcsolatom nekem is a párom áll a barátok előtt, viszont igyekszem megtalálni az egyensúlyt.
Ha ennyiből neked irigység jön le az elég nevetséges 🤌🏻
Látom nehéz a szövegertes 😃
Már leirtam, hogy örülök a kapcsolatának csak nem értettem ezt a dolgot amivel egyébként nem vagyok egyedül a világon. Foleg azért mert ha már említetted így anonim látatlanban, rajta kívül is vannak barátaim viszont náluk nem áll fenn ez a dolog.
Ez az oldal tudtommal arra van, hogy kérdéseket tegyünk fel amire kíváncsiak vagyunk nem megjegyzeseket amiknek semmi valosagalapja nincs 🤌🏻
Egyébként a valaszomban ezt írtam úgy látom nem sikerült elolvasni 😃
"Ha van párkapcsolatom nekem is a párom áll a barátok előtt, viszont igyekszem megtalálni az egyensúlyt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!