Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Előfordult veletek, hogy egy...

Előfordult veletek, hogy egy egyetemi barátság megszűnt/lazult a távolsággal, aztán pár év múlva valahogy újra feléledt?

Figyelt kérdés
Hogyan történt?

2020. aug. 10. 14:45
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Velem pont ez történt. Volt egy nagyon jó barátnőm még általános iskolából, viszont amint kiköltöztem külföldre egyetem miatt, meglazult a kapcsolat. Nem sokat beszéltünk, találkozni még annyit sem. Tavaly nyáron viszont el kezdtünk megint beszélgetni és találkozni. Akkor jöttünk rá, hogy ott tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk, mintha el sem mentem volna. Arra is rájöttünk, hogy nagyon jó barátok vagyunk, nagyon sok mindenben hasonlítunk és nem szabad egy ilyen barátságot veszni hagyni. Idén nyáron is találkoztam már vele többször, valamint rendszeresen beszélünk. Ősztől vissza kell utaznom suli miatt, de a szünetekben amikor itthon vagyok, biztosan fogunk találkozni.
2020. aug. 10. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!