Hülyének nézne emiatt?
Nagy valószínűséggel már semmi nem lenne köztetek, mert 4 év sok idő és te is inkább csak arra a barátságra vágyakozol ami akkor jó volt. Az már nem fog visszajönni, de lehet belőle másféle kapcsolat, egy új barátság pl.
Sokat ne várj attól ha találkoztok, mert te éppen úgy sokat változtál és ő is ez alatt az idő alatt. De nyugodtan keresd meg, csak legyen valamilyen egyszerű dolog és ne annyi, hogy szia, mi van veled?
Hogy akarod megkeresni? Facebook-on avgy személyesen, email-ben? Facebook-on egyszerűbb, ott tényleg nem kell túl reagálni, bejelölöd és majd kiderül ő mit lép rá. Személyesen vagy telefonon már kellene valami apropó a dologhoz, hogy pl. a szüleid találkoztak az ő szüleivel akik beszéltek a fiukról, és elmondták neked, stb. vagy találkoztál egy másik barátotokkal és eszedbe jutott hogy akkor őt is megkeresd - valami.
Nekem nem jöttek be újra a régi barátságok, én nem olyan vagyok, de az egyik volt osztálytársnőm második férje éppen a középiskolai haverja(fiúja) lett, ők vagy 15 évig nem is látták egymást.
4 év sok idő.
Próbáld ki, ha nem érdeklődik felőled, hagyjad békén (örökre)
Én felkeresném a helyedben. Ha régen olyan jól megértettétek egymást, talán kialakulhat újra!
Hogyan alakult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!